Η συγκινητική αντίδραση ενός πίτμπουλ μετά τη διάσωσή του σε δρόμο του Λος Άντζελες

από Μυρτώ Τζώρτζου

Πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές έχει μέχρι τώρα το βίντεο από την πρόσφατη διάσωση που ενός πίτμπουλ που έγινε από τους εθελοντές της γνωστής αμερικανικής φιλοζωικής οργάνωσης Hope for Paws.

Η οργάνωση που έχει έδρα στο Λος Άντζελες έλαβε ένα μήνυμα για κάποιο εγκαταλελειμμένο, βρώμικο σκυλάκι, ράτσας πίτμπουλ, το οποίο βρισκόταν σε ένα δρόμο κάτω από ένα αυτοκίνητο και αιμορραγούσε.

Οι εθελοντές έτρεξαν στο σημείο όπου βρήκαν τη σκυλίτσα φοβισμένη να κάθεται κάτω από το αυτοκίνητο. Έχοντας στο χέρι ένα λουρί και μιλώντας σιγά και γλυκά κατάφεραν αρχικά να τη χαϊδέψουν στο κεφάλι. Στη συνέχεια εκείνη ένιωσε άνετα και χαλάρωσε. Οι άνθρωποι του Hope for Paws της πέρασαν το λουρί από το λαιμό, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, και σιγά σιγά την έβγαλαν από κάτω από το φορτηγό.

Η αντίδραση της σκυλίτσας ήταν απίστευτη. Έκατσε στην αγκαλιά τους και δέχτηκε με χαρά τα χάδια τους. Το ζώο είχε γεννήσει πρόσφατα και είχε έναν όγκο στο στήθος που αιμορραγούσε. Η Leesa, όπως ονομάστηκε, μπήκε στα αυτοκίνητά τους και μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο για να γίνει η αφαίρεση του όγκου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο