Στις 19 Ιουνίου η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Η Μεγάλη Επιστροφή» της Κ. Παπαποστόλου

από Μυρτώ Τζώρτζου

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Ρότα Art Coffee Bar, στην οδό Σόλωνος 124, στην Αθήνα και ώρα 20:00, η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου βιβλίου της εκπαιδευτικού και ιδρύτριας της ομάδας Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων) Κατερίνας Παπαποστόλου με τίτλο «Η Μεγάλη Επιστροφή – Το Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων» από τις εκδόσεις Welldone.

Το βιβλίο κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ταυτόχρονα με την πρώτη του επίσημη παρουσίαση σε μια πολυδιάστατη βραδιά χρωμάτων και μουσικής, ενώ θα μπορείτε να το αποκτήσετε από τις 27 Ιουνίου 2019 με ηλεκτρονική παραγγελία από το www.welldone.com.gr, από την αλυσίδα πολιτισμού Ιανός στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. To μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του νέου βιβλίου της Κατερίνας Παπαποστόλου «Η Μεγάλη Επιστροφή – Το Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων» θα διατίθεται για τη στήριξη του αγώνα της ομάδας Ζω.Ε.Σ. (www.zwes.gr) σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Δέκα τραγούδια εκ των οποίων τα περισσότερα έχει ενορχηστρώσει ο Κώστας Παρίσσης και έχουν συνθέσει η Ερωφίλη, η Άννη Θεοχάρη, ο Γιώργος Χατζής και η Μαρία Τσίλι συνοδεύουν τη «Μεγάλη Επιστροφή» πείθοντάς μας όλους ότι ο κόσμος αλλάζει με γιορτές. Και τα δέκα αυτά υπέροχα τραγούδια θα τα ακούσουμε εκείνη τη βραδιά, καθώς θα είναι παρόντες όλοι οι συντελεστές της μουσικής.

Την εκδήλωση παρουσίασης συντονίζει εναλλακτικά και επαναστατικά η Μαριάμ Πολυγένη, συγγραφέας και ραδιοφωνική παραγωγός και ανακατώνει ο Πόθος, ο πιο χαμογελαστός σκύλος και ενεργό μέλος της ομάδας Ζω.Ε.Σ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν

Οι συγγραφείς του Κατερίνα Παπαποστόλου & Διώνη
Η Λιάνα Δενεζάκη, συγγραφέας – εικονογράφος
Η Πάττυ Παπαδήμου, εκπαιδευτικός – κριτικός λογοτεχνίας
Ο Βαγγέλης Δρίβας, αστυνομικός- κλινικός ψυχολόγος- ψυχοθεραπευτής
Η Χριστίνα Βλαχοπούλου, ψυχοθεραπεύτρια
Η Κλαίρη Θεοδώρου, εκπαιδευτικός- συγγραφέας
Η Χριστίνα Νομικού, πρόεδρος Άγγιγμα Ζωής (Agigma Zois)

Την ιστορία θα ζωντανέψουν η θεατρική ομάδα Χαχανούληδες (ΧΑΧΑΝΟΥΛΗΔΕΣ Fun Club) & ο ηθοποιός Νίκος Βατικιώτης
Κάθε αγορά του βιβλίου για εκείνη τη μέρα, συνοδεύει ένα δώρο έκπληξη, ενώ όλα τα έσοδά του στηρίζουν τις Ζω.Ε.Σ και τ’ αδέσποτα ζώα.

Πηγή: https://istoriesadespoton.gr/ekdiloseis/ayrio-i-episimi-paroysiasi-toy-vivlioy-i-megali-epistrofi-tis-k-papapostoloy-stin-athina

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο