Ποιος σκότωσε τη Λουίζα, το υπέροχο παπάκι που ζούσε στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη;

από Μυρτώ Τζώρτζου

Το μίσος πολλών ανθρώπων σε ό,τι είναι ζωντανό και κινείται δεν περιγράφεται. Αυτό το βλέπουμε στη χώρα μας καθημερινά από τις φόλες, το παράνομο κυνήγι, τις αμέτρητες κακοποιήσεις. Η Ελλάδα έχει γίνει ένα απέραντο νεκροταφείο ζώων. Και το χειρότερο είναι ότι κανείς δεν τιμωρείται. Γιατί κανείς δεν μιλάει, δεν καταγγέλλει. Η νοοτροπία του “τώρα πού πάω εγώ να μπλέξω” είναι αυτή που κυριαρχεί δυστυχώς στην πλειοψηφία του κόσμου αυτής της χώρας που έχει μάθει να μην έχει ευθύνες αλλά μόνο δικαιώματα. Και όσοι μιλάνε και τολμούν να καταγγείλουν, δυστυχώς συχνά δεν έχουν τη συμπαράσταση ούτε του Κράτους ούτε των ανθρώπων δίπλα τους.

Μια ανάρτηση αυτές τις μέρες που ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook η Φιλοζωική Ομάδα Μαρκόπουλο Πόρτο-Ράφτη https://www.facebook.com/ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ-ΟΜΑΔΑ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ-138575499521272/  μας εξόργισε απίστευτα.

Η ομάδα κάνει έκκληση να μιλήσει όποιος ξέρει ποιος σκότωσε τη Λουίζα, ένα υπέροχο και αξιαγάπητο παπάκι, που ζούσε στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη, το οποίο βρέθηκε αυτές τις μέρες νεκρό. Ένα παπάκι άκακο, μια ψυχούλα που την κλοτσούσαν πολύ οι θαμώνες από μια ταβέρνα. Ντροπή που είμαστε η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό. Δυστυχώς δεν έχουμε καμιά σχέση με τους προγόνους μας. Και αυτό δεν φαίνεται και να μας πολύ-πειράζει.

Δείτε την ανάρτηση της φιλοζωικής:

“Η Λουίζα, το παπάκι που αγαπήθηκε από όλους εμάς, το παπάκι που διαρκώς βρισκόταν ανάμεσά μας, στο Λιμάνι του Πόρτο Ράφτη, βρέθηκε νεκρό. Σύμφωνα με μαρτυρίες, θαμώνες από μία ταβέρνα το κλωτσούσαν μέχρι θανάτου. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο για τη Λουίζα, ας μας ενημερώσει.”

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Αφήστε ένα Σχόλιο