Ζευγάρι έφτιαξε ένα εστιατόριο-καντίνα για να πηγαίνουν οι πελάτες μαζί με τα σκυλάκια τους

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα από τα προβλήματα που συναντάμε όσοι έχουμε σκύλο είναι το ότι δεν υπάρχουν μαγαζιά ώστε να μπούμε και να κάτσουμε μαζί του. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν κάποια pet friendly αλλά δεν τα βρίσκουμε σε όλες τις γειτονιές.

Αυτό σκέφτηκαν και οι Kyle Noonan και Josh Sepkowitz από το Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών και αποφάσισαν να φτιάξουν ένα τέτοιο μέρος. Ένα υπέροχο μέρος όπου ο κόσμος μπορεί να πάει να κάτσει με τα σκυλιά του άνετα και χωρίς να δημιουργεί προβλήματα σε αυτούς που δεν τα θέλουν. Έτσι δημιουργήθηκε ένα εστιατόριο, με τη μορφή καντίνας, σε στυλ δεκαετίας ’50, όπου βρίσκεται ένας ξεχωριστός μεγάλος χώρος, φραγμένος φυσικά, για να παίζουν τα ζώα.

Ο χώρος λέγεται Mutts Canine Cantina https://muttscantina.com/ και είναι ένας μικρός παράδεισος για τους σκύλους και τους κηδεμόνες τους. Εκεί μπορούν να αφήνουν τα σκυλιά τους να τρέξουν και να κάνουν διάφορα πράγματα. Αλλά μπορούν και δίπλα τους να τα έχουν την ώρα που τρώνε ή πίνουν τον καφέ τους.

Επίσης μπορεί να γίνει κάποιος μέλος. Ήδη τα μέλη έφτασαν τα 2000. Αυτό σημαίνει περισσότερες παροχές, καθώς ο χώρος των ζώων, ο οποίος έχει μέρη που μπορούν να δροσίζονται, να κάνουν το μπανάκι τους, να παίζουν διάφορα παιχνίδια και άλλα. Και είναι προσβάσιμος ακόμα και αν το εστιατόριο είναι κλειστό.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο