Μέγαρα, μια δύσκολη διάσωση: Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε έγκυο προβατίνα που έπεσε σε πηγάδι (ΦΩΤΟ)

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια διαφορετική διάσωση από αυτές που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα έγινε αυτές τις μέρες στην περιοχή των Μεγάρων, όπως μαθαίνουμε από την εθελόντρια Maria Arkomani του Φιλοζωικού Σωματείου ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ-STRAY PULSE Φιλοζωικό Σωματείο Μεγάρων https://www.facebook.com/straypulse

Πρόκειται για μια έγκυο προβατίνα, η οποία είχε την ατυχία να πέσει σε πηγάδι. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγάρων, η οποία έσπευσε να βοηθήσει ώστε να απεγκλωβιστεί το ζώο.

Το περιστατικό ήταν ιδιαίτερα δύσκολο καθώς το ζώο κινδύνευε ανά πάσα στιγμή να πέσουν κομμάτια πάνω του από τσιμέντο. Μετά από ώρες και με πολύ επαγγελματισμό η ομάδα της Πυροσβεστικής κατάφερε και έβγαλε την προβατίνα από το πηγάδι. Οι εθελοντές επίσης του Αδέσποτου Παλμού είναι πάντα δίπλα σε αυτά τα περιστατικά. Άλλωστε γνωρίζουμε όλοι τη σημαντική δουλειά που κάνουν και τη βοήθεια που παρέχουν στα αδέσποτα.

Στην ανάρτησή τους ευχαριστούν τον Υποδιοικητή της ΠΥ Μεγάρων Γιώργο Αρτινιό και τον επιραργό Παύλο Χανδρινό, όπως και όλο το επιτελείο της ομάδας τους.  

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ – STRAY PULSE  https://www.facebook.com/straypulse

Φιλοζωικό Σωματείο Μεγάρων

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com και  myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο