Η ανακοίνωση του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα από το οποίο η Καρολάιν υιοθέτησε τη σκυλίτσα που σκότωσε ο σύζυγος-φονιάς

από Μυρτώ Τζώρτζου

Το έγκλημα που έγινε στα Γλυκά Νερά θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα φριχτότερα εγκλήματα. Ένα ζευγάρι που δείχνει ευτυχισμένο. Ένα ζευγάρι που τα είχε όλα. Το ιδανικό ζευγάρι, για πολλούς.

Και ξαφνικά ο σύζυγος σκοτώνει τη γυναίκα του. Ένα 20χρονο κοριτσάκι, την Καρολάιν. Μητέρα του μωρού τους. Με απίστευτη αγριότητα. Με πρόγραμμα. Και στήνει σαν σκηνοθέτης το σκηνικό. Παίζει θέατρο και κάνει τα πάντα για να ξεγελάσει τους πάντες. Υποκρίνεται. Μπήκαν ληστές, έκλεψαν και σκότωσαν. Αλλά πέφτει στην παγίδα των λαθών του.

Σε όλα αυτά που έγιναν εκείνη τη νύχτα, δεν πρέπει να ξεχάσουμε και το πνίξιμο και κρέμασμα του σκύλου του ζευγαριού. Ο δολοφόνος-σύζυγος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αφού σκοτώνει τη γυναίκα του, πηγαίνει και πνίγει τη σκυλίτσα τους, τη Ρόξυ. Στη συνέχεια την κρεμάει. Για να στήσει, όπως είπε, καλύτερα το έγκλημα. Να μην υποψιαστούν ότι θα μπορούσε να είναι αυτός ο δράστης αλλά και να δείξει πόσο άγριοι ήταν οι δήθεν κλέφτες. Τρομερά πράγματα, από ένα άρρωστο μυαλό.

Η Καρολάιν, όπως όλοι περιγράφουν, ήταν μια ευαίσθητη κοπέλα που αγαπούσε πολύ τα αδέσποτα. Στις αρχές Δεκεμβρίου της προηγούμενης χρονιάς η Καρολάιν ήρθε σε επαφή με το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα για να υιοθετήσει ένα κουταβάκι. Πήγε μαζί με το σύζυγό της και το μωρό τους, τη Λυδία, και το πήρε. Μόλις το είδε το ερωτεύτηκε. Έφυγε χαρούμενη. Πού να ήξερε…

Για το φριχτό αυτό συμβάν το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα “Η Κοίτη” έβγαλε το παρακάτω δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 19/6/21

Τα μέλη του Δ.Σ. του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα «Η Κοίτη»(Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα | Facebook δηλώνουμε την απέραντη θλίψη μας και τον αποτροπιασμό μας για την ομολογία του δράστη της δολοφονίας της Καρολάιν και του κουταβιού της Ρόξυ.
Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της και της ευχόμαστε πολύ κουράγιο για να αντέξει τον αδόκητο χαμό της. Η σκέψη μας είναι συνεχώς στην κορούλα της που τόσα άδικα έχασε τη μητρική αγκαλιά.
Είμαστε συντετριμμένοι επειδή η Καρολάιν υιοθέτησε τη Ρόξυ από το Σωματείο μας σε ηλικία 2 μηνών και στη διαδικασία γνωρίσαμε μια ιδιαίτερα φιλόζωη κοπέλα που αγάπησε το κουτάβι και του έδωσε μια ιδιαίτερη θέση στην οικογένειά της.
Για λόγους σεβασμού στη μνήμη της υπέροχης αυτής κοπέλας παρακαλούμε να μην απευθύνεστε σε εμάς για οποιαδήποτε πληροφορία.

Σχετικά με δημοσιεύσεις ή αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα στα οποία (θα) αναφέρεται το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη» θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό ότι, πέραν της παρούσας και μιας προηγούμενης μας ανάρτησης στo Facebook, στην οποία εκφράσαμε τη θλίψη μας μερικές μέρες μετά την αποτρόπαια δολοφονία της Καρολάιν και της Ρόξυ, λοιπές δημοσιεύσεις ή αναρτήσεις δεν προέρχονται από το Σωματείο μας.”

Δείτε και αυτό:

Η πρώην αδέσποτη Ρόξυ, η σκυλίτσα που κρέμασε ο σύζυγος- δολοφόνος της Καρολάιν – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο