Θεσσαλονίκη, Κορδελιό: Σκότωσαν αδέσποτη σκυλίτσα χτυπώντας τη με τσιμεντόλιθο στο κεφάλι

από Μυρτώ Τζώρτζου
Μια τρομερή κακοποίηση ενός αδέσποτου ζώου, μιας σκυλίτσας, στη Θεσσαλονίκη, μαθαίνουμε από το Καταφύγιο ζώων Κορδελιού – Ευόσμου “Νέα Ζωή”, η οποία είχε την ατυχία, όπως χιλιάδες άλλα αδέσποτα, να πέσει στα χέρια ενός διαταραγμένου και επικίνδυνου συμπολίτη μας.
Το σκυλάκι βρέθηκε νεκρό στη Μοναστηρίου 370, στη Θεσσαλονίκη, μετά το Μέγαρο, κάτω από την Αερογέφυρα του Κορδελιού. Ο θάνατός του απίστευτα σκληρός και μας τρομάζει πραγματικά καθώς ξέρουμε ότι κυκλοφορεί δίπλα μας.
Ο αδίστακτος αυτός δολοφόνος πρώτα χτύπησε τη σκυλίτσα με το ρόπαλο που βλέπετε στη φωτογραφία, τη ζάλισε και αφού έσπασε το ρόπαλο επάνω της, την αποτελείωσε πολτοποιώντας το κεφαλάκι της με τον κυβόλιθο, που επίσης βλέπετε στις φωτογραφίες.
Σύμφωνα με την ανάρτηση του Καταφυγίου ζώων Κορδελιού δύο μέρες πριν το θάνατο του ζώου είχε γίνει καταγγελία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ότι το συγκεκριμένο ζώο είχε δαγκώσει. Κάτι που δεν ευσταθούσε, καθώς η σκυλίτσα αυτή δεν είχε δαγκώσει αποδεδειγμένα. Δύο μέρες μετά δολοφονήθηκε εν ψυχρώ.
Οι εθελοντές αναφέρουν και κάνουν παράλληλα και έκκληση:
“Μας κάνει φοβερή εντύπωση πώς, ενώ είχε ανθρώπους τριγύρω στο χώρο, κανένας δεν είδε τίποτα. Εννοείται πως αυτό δεν θα περάσει έτσι. Έχουμε καλέσει αστυνομία και θα γίνει μήνυση παντός υπευθύνου και όχι μόνο. Θα βρεθεί ο ένοχος και θα πληρώσει..!!
Παρακαλούμε πολύ αν κάποιος περαστικός περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο και είδε κάτι, να στείλει προσωπικό μήνυμα στη σελίδα. Ακόμα και αυτοί που είδαν και δεν μαρτυρούν είναι συνένοχοι. Το όνομα της Lora. Έφυγε άδικα με τον πιο φρικτό τρόπο. Ελπίζουμε στη δικαιοσύνη και στη δική σας βοήθεια. Κοινοποιήστε για να βρεθεί ο δολοφόνος της.. Δεν μπορεί, κάποιος θα είδε κάτι…”
 Καταφύγιο ζώων Κορδελιού – Ευόσμου “Νέα Ζωή”

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Μαρία Πετσοπούλου 3 Δεκεμβρίου, 2021 - 7:45 μμ

Φτάνει πια με την ανοχή και την ατιμωρησία του κάθε επκίνδυνου διαταραγμένου Ελπίζω σύντομα να τιμωρηθεί όπως του αξίζει.

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο