Αγριά Βόλου: Έκκλησαν σε σακούλα ζωντανό σκυλάκι και το πέταξαν στα σκουπίδια. Το ζώο δεν τα κατάφερε.

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης έλαβε χώρα αυτές τις μέρες στην Αγριά Βόλου. Ένα βάναυσο περιστατικό που δεν μπορείς να φανταστείς ότι μπορεί να κάνει κάποιος. Όμως φυσικά και γίνεται. Αρκετά είναι τα ανάλογα περιστατικά που έρχονται αντιμέτωποι οι φιλόζωοι. Το τραγικό είναι ότι αυτά τα τέρατα που πράττουν αυτές τις άθλιες πράξεις σπάνια συλλαμβάνονται και τιμωρούνται. Και ζουν δίπλα μας ανενόχλητοι. Επικίνδυνοι για όλους μας. Και συνεχίζουν το έργο τους.
Ο λόγος για ένα σκυλάκι που κάποιος έκλεισε ζωντανό σε μια σακούλα σκυλοτροφής και το πέταξε μέσα σε κάδο σκουπιδιών στην Αγριά Βόλου. Το ζώο βρήκαν τυχαία δύο κυρίες η Evaggelia Papaandreopoulou και η δαναη παπανδρεοπουλου, οι οποίες φυσικά έπαθαν σοκ βλέποντας κάτι τέτοιο.
Χωρίς να χάσουν ούτε λεπτό, έβγαλαν το σκυλάκι μέσα από τη σακούλα και το μετέφεραν κατευθείαν στο κτηνιατρείο. Το ζώο ήταν σε άθλια κατάσταση, ίσα που ζούσε. Εξουθενωμένο από αυτό που πέρασε και αδύναμο, δυστυχώς δεν άντεξε και πέθανε.
Είμαστε πραγματικά εξοργισμένοι γιατί σε ένα τέτοιο μικρό μέρος δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μη γνωρίζει κάποιος το δράστη. Όλοι ξέρουν τους πάντες και τα πάντα.
Γίνεται έκκληση σε αυτόν που ξέρει ή έχει δει κάτι, να μιλήσει. Να μη φοβηθεί. Να μη γίνει συνένοχος. Γιατί όποιος δεν μιλάει σε τέτοια εγκλήματα, θα πρέπει να γνωρίζει ότι είναι συνένοχος.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 2421091433, (Να μιλήσει με τον κ. Βλόντζο στην Αστυνομία, ο οποίος έχει γνώση της υπόθεσης. Ώρες 9:00-14:00

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο