Αναζητούν αυτόν που βασάνισε και κρέμασε τη σκυλίτσα του Γ. Γραμματέα του Δήμου Σουφλίου

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δεν έχει ακόμα εντοπιστεί ο δράστης-ή οι δράστες-της αποτρόπαιας πράξης που έγινε αυτές τις μέρες στο Σουφλί. Την εγκληματική αυτή πράξη έφερε στη δημοσιότητα ο δήμαρχος του Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την Τετάρτη το βράδυ άγνωστος ή άγνωστοι εισήλθαν εντός του κτήματος του Γενικού Γραμματέα του δήμου Σουφλίου Χρήστου Χριστοδούλου και αφού κακοποίησαν το σκυλάκι του, στη συνέχεια το κρέμασαν.

Το σοκ του κυρίου Χριστοδούλου, ο οποίος αντίκρυσε το σκυλάκι σε αυτήν τη κατάσταση, ήταν μεγάλο.

Ο δήμαρχος του Σουφλίου έκανε έκκληση να βρεθούν οι δράστες αυτού του εγκλήματος και να τιμωρηθούν.

«Από το Σεπτέμβριο του 2014 που σε πήρα για πρώτη φορά, ήσουν η καλύτερή μου φίλη και φύλακας», έγραψε ο Χρήστος Χριστοδούλου στoν προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

«Σήμερα το πρωί ίσως είναι μια από τις χειρότερες μέρες μου. Δεν ζεις πια, δεν θα μπορέσεις να ξανατρέξεις κοντά μου και να χώσεις τη μουσούδα σου στην αγκαλιά μου και δυστυχώς δεν φταις εσύ γι’ αυτό. Κάποιο νοσηρό και κακόψυχο μυαλό σε έπνιξε και σε κρέμασε με σχοινί, στο κτηματάκι μας… Εκεί που ήσουν για 6 χρόνια ο φύλακας άγγελός μου… Ελπίζω μόνο να “έφυγες” γρήγορα και να μη πόνεσες. Έχω ήδη καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, αλλά τι σημασία έχει… η Ρέα μου δεν είναι πια εδώ!!»

Να σημειώσουμε ότι το περιστατικό συνέβη τη μέρα που ανακοινώθηκε και επίσημα η ανάληψη των καθηκόντων του κ. Χριστοδούλου ως Γενικού Γραμματέα του Δήμου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο