Ασπρόπυργος: Γατούλα ζει χρόνια μόνιμα δεμένη με αλυσίδα- Ψάχνουμε υιοθεσία ή φιλοξενία να τη σώσουμε

από Μυρτώ Τζώρτζου
Η ιστορία της πιο κάτω γατούλας είναι μια πολύ θλιβερή ιστορία που δεν είναι και τόσο συνηθισμένη. Αλλά δείχνει το τι μπορεί να σκεφτεί ένας άνθρωπος για να βασανίσει ένα ζώο. Κάποιες φορές δεν το καταλαβαίνει αυτό που κάνει, το θεωρεί αγάπη. Άρρωστη αγάπη θα πούμε εμείς. Και το μόνο που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να σώσουμε πάση θυσία το ζώο.
Γνωρίζουμε για μόνιμα δεμένα σκυλιά. Σκυλιά που ζουν περιορισμένα σε όλη τους τη ζωή χωρίς να μπορούν να ζήσουν κανονικά. Χωρίς να μπορούν και αυτά να χαρούν τη ζωή τους. Για γάτες όμως;
Η γατούλα που θα δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν είναι ένα δυστυχισμένο πλάσμα. Και αυτό γιατί επέλεξε κάποιος να την κάνει δυστυχισμένη.
Πίσω από καλά προστατευμένο χώρο, στον Ασπρόπυργο, που αδύνατον να δει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει μέσα, το πλάσμα αυτό ζει μόνιμα δεμένο. Μπορεί και όλη της τη ζωή. Είναι 14 ετών και μεγάλωσε δεμένη με αλυσίδα, έξω από ένα σπίτι, σε μια αυλή. Χωρίς να μπορεί να παίξει ή να τρέξει. Μόνο να πηγαίνει ελάχιστα μέτρα από εδώ και από εκεί.
Ας μη μείνουμε στην ιστορία της και ποιος έκανε αυτή την πράξη. Αυτή τη στιγμή άλλο προέχει. Η γάτα δεν έχει κανέναν πλέον να τη φροντίσει. Και παραμένει δεμένη εκεί. Και περιμένει.
Οι εθελοντές που εντόπισαν το περιστατικό κάνουν έκκληση να βρεθεί κάποιος που να υιοθετήσει ή να φιλοξενήσει προσωρινά τη γατούλα ώστε να φύγει άμεσα από εκείνο το σημείο. Και να πάει σε έναν προστατευμένο χώρο.
Αν κάποιος θέλει να τη βοηθήσει και να δώσει τέλος στο μαρτύριό της, ας επικοινωνήσει με τη Ρόη στο 6944392815. 
Δείτε ΕΔΩ την πανέμορφη γατούλα

Διαβάστε επίσης

3 σχόλια

Μιχαλης 29 Νοεμβρίου, 2021 - 11:02 μμ

Γιατί δεν την παιρνετε απο εκει μεχρι να βρεθει καποιος.? Μπορω να την φερω στην γειτονια μου που ταιζουμε και ζουν ωραια.

Reply
Me 1 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:03 μμ

Δηλαδή αν δεν βρεθεί κάποιος θα την αφήσετε σε αυτή την κατάσταση?

Γιατί δεν κάνατε ήδη καταγγελία?

Δεν λειτουργούν έτσι οι πραγματικοί φιλόζωοι.

Σώστε την άμεσα από την αλυσίδα και μετά ψάξτε τι θα κάνετε.

Reply
Μυρτώ Τζώρτζου 9 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:46 πμ

Η γατούλα είναι ήδη σε σπίτι φιλοξενίας.

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο