Δείτε τη νέα καμπάνια της Save A Greek Stray για τη στείρωση, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια καμπάνια υπέρ της στείρωσης των ζώων μας δημιούργησε η φιλοζωική εταιρεία Save a Greek Stray SGS Save a Greek Stray, στην οποία συμμετέχει αφιλοκερδώς ο αγαπημένος μας ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης.

Στο video της καμπάνιας, ο ηθοποιός απαντά στις πιο συνηθισμένες απορίες που έχουν πολλοί άνθρωποι σχετικά με τη στείρωση.

Με το σύνθημα «στειρώνουμε τα σκυλιά μας και σώζουμε ακόμα περισσότερα #SpayToSave», η καμπάνια του SGS μας τονίζει ότι το να στειρώνουμε τα κατοικίδιά μας είναι πράξη ευθύνης καθώς από τη μία προστατεύεται η υγεία τους ενώ από την άλλη αυτό είναι κάτι που συμβάλλει στον περιορισμό των αδέσποτων ζώων.

Η Save A Greek Stray είναι μια φιλοζωική, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων. Η Save a Greek Stray, τα τελευταία 5 χρόνια έχει ταχθεί στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και στον έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων. Διασώζει, στειρώνει και φιλοξενεί στο καταφύγιό της ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων σκύλων, που έχουν ανάγκη θεραπεία και προστασία από τους κινδύνους που συναντούν στους δρόμους της χώρας μας. Και τέλος προσπαθεί να βρει σπίτια σε αυτά τα ζώα.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας: 

Στειρώνουμε τα σκυλιά μας και σώζουμε ακόμα περισσότερα || SGS – YouTube

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο