Δοκιμάζοντας με τα παιδιά της σκορπιούς και αράχνες στην Καμπότζη

από Μυρτώ Τζώρτζου

Στην Καμπότζη βρέθηκε αυτές τις μέρες η Αμερικανίδα ηθοποιός Angelina Jolie, στα πλαίσια της προώθησης της νέας της ταινίας, “First He Killed My Father”, συνοδευόμενη από τα παιδιά της.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (petpetmag@gmail.com)

Η 41χρονη έδωσε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο BBC News μιλώντας για πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον 53χρονο Brad Pitt.

Και επειδή στην Καμπότζη, όπως είναι γνωστό, τρώνε ό,τι κινείται, η διάσημη σταρ είπε να δοκιμάσει και μέρος της εκεί κουζίνας, που είναι τα διάφορα έντομα, όπως οι αράχνες και οι σκορπιοί. Αφού λοιπόν γέμισε ένα πιάτο από αυτά τα πρόσφερε και στα παιδιά της (οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου έχουν διχάσει τους φιλόζωους) fans της.

“Νομίζω ότι τα διάφορα έντομα είναι μέρος της διατροφής του λαού αυτού εδώ και πολλά χρόνια. Με αυτά επιβίωσαν κατά τη διάρκεια του πολέμου. Η πρώτη φορά που τα δοκίμασα ήταν όταν επισκέφτηκα την Καμπότζη για πρώτη φορά. Είναι πολύ γευστικά”, θα πει η ίδια. Η ηθοποιός και ακτιβίστρια υιοθέτησε το 2002 από ορφανοτροφείο της Καμπότζης το μεγαλύτερό της γιο, το 15χρονο σήμερα Maddox, όταν βρέθηκε εκεί για τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας “Tomb Raider”.

Και όσο για τη συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, η ηθοποιός είπε: “Δεν θέλω να πω πολλά για το χωρισμό μου, εκτός του ότι ήταν μια πολύ δύσκολη φάση που είχαμε σαν οικογένεια. Πάντα θα είμαστε οικογένεια. Η προσοχή μου όλη είναι στα παιδιά μου. Στα παιδιά μας. Προσπαθώ να βρω τον τρόπο να γίνουμε πιο δυνατοί και να έρθουμε πιο κοντά ο ένας τον άλλον μετά από αυτό.”

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο