Έδεσσα: Πάει καλύτερα ο αδέσποτος σκύλος Πλούτος που φοβήθηκε τα πυροτεχνήματα και τον χτύπησε αυτοκίνητο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον γλυκό αδέσποτο σκυλάκι Πλούτο από την Έδεσσα, ο οποίος φοβήθηκε πολύ με τα πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονιάς, έτρεξε πανικόβλητος και τον χτύπησε αυτοκίνητο. Κάτι δυστυχώς που συμβαίνει σε πολλά σκυλάκια είτε δεσποζόμενα είτε αδέσποτα εκείνες τις μέρες.

Είναι πολλά τα ζώα που χάνονται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τα πυροτεχνήματα, τα οποία προσπαθούν εδώ και χρόνια οι φιλοζωικές οργανώσεις να καταργήσουν πιέζοντας συνεχώς τους αρμόδιους.

Ο Πλούτο, όπως είχαμε μάθει, από ανάρτηση του Konstantinos Koutsouras, είναι γνωστό σκυλάκι στην Έδεσσα, το οποίο είναι ιδιαίτερα φοβικό. Ο Πλούτο σαν αδέσποτο βρισκόταν στο δρόμο την ώρα που άλλαζε ο χρόνος και ξεκίνησαν τα πυροτεχνήματα. Έτσι φοβήθηκε και άρχισε να τρέχει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χτυπηθεί από αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνιατρείο όπου έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Και τα κατάφερε. Ο Πλούτο πλέον αναρρώνει αλλά, όπως αναφέρουν οι εθελοντές, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για την πλήρη ανάρρωσή του! Όμως θα γίνει καλά. Αυτό ελπίζουμε άλλωστε όλοι.

Γίνεται έκκληση σε όποιον θέλει να προσφέρει υποσέντονα μιας χρήσης για τον σκυλάκο αυτόν.

Περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο  6996857444

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο