Εθελοντές ζητούν οικονομική βοήθεια για την ανάπηρη σκυλίτσα που χτύπησαν και πέταξαν ώστε να περπατήσει και πάλι

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η ιστορία της σκυλίτσας Μπουμπού-Πρινσέσα είναι μια πονεμένη ιστορία ενός αδέσποτου ζώου που βρέθηκε βασανισμένο στο δρόμο.

Η Μπουμπού χτυπήθηκε σε έναν επαρχιακό δρόμο της χώρας μας και πετάχτηκε σε χωράφι για να πεθάνει. Προσπαθούσε να περπατήσει αλλά ήταν αδύνατον από το χτύπημα. Ένα κουταβάκι που δεν είχε καμιά ελπίδα επιβίωσης καθώς οι περισσότεροι που την είχαν δει την είχαν προσπεράσει.

Για το παράλυτο αυτό μωράκι στήθηκε γέφυρα σωτηρίας ώστε να φτάσει στα χέρια των εθελοντών του Σωματείου ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων στην Αθήνα, οι οποίοι το μετέφεραν στον κτηνίατρο.

Η κατάστασή της ήταν σοβαρή. Για μήνες υποβαλλόταν σε πολύ δύσκολα και πολύωρα χειρουργεία ώστε να μπορέσουν οι άνθρωποι που την ανέλαβαν να την κάνουν να σταθεί στα πόδια της και να μη μείνει ανάπηρη. Κάποια στιγμή περπάτησε αλλά δυστυχώς αυτό δεν είχε συνέχεια καθώς γύρισε στην προηγούμενη κατάστασή της. Και οι προσπάθειες συνεχίζονται ώστε να ενεργοποιηθούν σημεία στο νωτιαίο της μυελό. Να καταφέρει να περπατήσει για πάντα.

Οι εξετάσεις αμέτρητες. Ακτινογραφίες, μαγνητικές, εντατικές φυσικοθεραπείες, φροντίδα, αγάπη και ένας ατελείωτος αγώνας να κερδίσει και πάλι τη ζωή.

Οι εθελοντές του σωματείου δίνουν ακόμα αγώνα καθώς η κατάσταση είναι σοβαρή. Όμως ελπίζουν και θα το παλέψουν. Τα έξοδα, όπως καταλαβαίνουμε, όλους αυτούς τους μήνες, είναι πολλά. Και δεν είναι το μόνο ζώο που φροντίζουν. Μόνο η κάθε φυσιοθεραπεία στοιχίζει 50 ευρώ. Και κάνει 3 φορές την εβδομάδα.

Για αυτό κάνουν έκκληση σε όσους θέλουν να βοηθήσουν, έστω και με ένα μικρό ποσό, να το κάνουν. Ακόμα και ένα ελάχιστο ποσό είναι πολύ σημαντικό για αυτούς.
Ας βοηθήσουμε την Μπουμπού να περπατήσει και πάλι. Ας της δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία.

ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων

Ο επισημος & φορολογικα ελεγμενος Τραπεζικός λογαριασμός είναι στη ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Δικαιούχος : «Φίλοι ζώων & ανθρώπων»

5067-063185-715

Iban: GR50 0172 0670 0050 6706 3185715

Bic: PIRBGRAA

Αιτιολογία: ΠΡΙΝΣΕΣΑ

PAYPAL: filoizoon@yahoo.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο