Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Δώρισε μεγάλη ποσότητα τροφής στα ζωάκια του καταφυγίου της Ν. Φιλαδέλφειας

από Μυρτώ Τζώρτζου
Οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, θέλησαν να στηρίξουν για άλλη μια φορά το Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος πραγματικά έχει να επιδείξει σπουδαίο φιλοζωικό έργο.
Έτσι επισκέφτηκαν το χώρο του καταφυγίου και τα ζωάκια που ζουν εκεί μεταφέροντας και δωρίζοντάς τους μεγάλη ποσότητα ζωοτροφών, κάτι που είχαν μεγάλη ανάγκη.
Αλλά οι εθελοντές του δεν έμειναν μόνο σε αυτό. Πήγαν στα κλουβιά και έβγαλαν τα σκυλάκια βόλτα, κάτι που επίσης έχουν μεγάλη ανάγκη. Τα πήγαν βόλτα, τα πήραν αγκαλιές, τα έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Οι στιγμές ήταν υπέροχες και οι τετράποδοι κάτοικοι του χώρου τις καταχάρηκαν και τις ευχαριστήθηκαν με την καρδιά τους.
Και φυσικά πέρα από όλα αυτά δεν υπάρχει πιο σπουδαίο πράγμα για ένα ζωάκι που ζει σε κλουβί, να βρει και αυτό ένα σπίτι και να ζήσει ευτυχισμένο και με παρέα. Αν θέλετε να υιοθετήσετε κάποιο, προτιμήστε ένα ζώο καταφυγίου. Θα σας ευγνωμονεί με τον τρόπο του σε όλη του τη ζωή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο