Εθελοντές έσωσαν το σκυλάκι που ζούσε κοκαλιασμένο στον Άγιο Βλάσιο Πηλίου- Βρίσκεται σε σπίτι στην Αθήνα

από Μυρτώ Τζώρτζου
Καλά είναι τα νέα, όπως διαβάζουμε στη σελίδα της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, για το σκυλάκι που ζούσε στους δρόμους και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία του Αγίου Βλάσιου στο Πήλιο, κοκαλιασμένο και σε άσχημη κατάσταση. Και ενώ το ζώο ήταν γνωστό εκεί καθώς περιφερόταν σε μαγαζιά και ταβέρνες, εντούτοις κανείς δεν είχε θελήσει να το βοηθήσει. Γιατί  μπορεί να ταϊζόταν, όμως η κατάστασή του αυτή παρέμενε.
Ευτυχώς όμως βρέθηκε εκεί και το είδε μια εθελόντρια, η οποία έκανε έκκληση για βοήθεια. Μετά από την κινητοποίηση πολλών φιλόζωων, της Ακριβής, της Κερασιάς, της Άλκηστις και της Βάγιας, το σκυλάκι μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου πήγε αρχικά σε κτηνίατρο και στη συνέχεια στο σπίτι της εθελόντριας Βάγιας Παπαδοπούλου, η οποία θέλησε να βοηθήσει αυτή την ταλαιπωρημένη ψυχή. Οι φωτογραφίες του Βλάσση σκεπασμένο και ξαπλωμένο σε κρεβάτι είναι ό,τι καλύτερο.
Ο σκυλάκος όμως δεν είναι τελείως καλά καθώς έχει καλαζάρ 1/600. Αυτό είναι αισιόδοξη πρόβλεψη αλλά πρέπει να αρχίσει το ακριβό φάρμακο milteforan 60 ml. Σε αυτό πρέπει να βοηθήσουμε όλοι.  Επικοινωνήστε με την εθελόντρια που έχει τον Βλάσση και μιλήστε μαζί της για να σας πει τι χρειάζεται σε αυτή τη φάση ο σκυλάκος.
Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε μπράβο για την αλυσίδα σωτηρίας αυτού του πλάσματος. Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Αν δεν ήταν κάποιοι λιγοστοί εθελοντές, τα ζώα δεν θα είχαν καμιά ελπίδα.

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Βάγια 7 Νοεμβρίου, 2020 - 2:42 πμ

Το φάρμακο αγοράστηκε σας ευχαριστώ

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο