Εθελοντές πήγαν σε καταφύγιο αδέσποτων στη Σάμο, γεμάτοι λιχουδιές, αγκαλιές και αγάπη για τα ζωάκια εκεί

από Μυρτώ Τζώρτζου
Δεν υπάρχει πιο όμορφο δώρο στα αδέσποτα ζωάκια των καταφυγίων από το να τα επισκεπτόμαστε και να τα κάνουμε να νιώθουν όμορφα και χαρούμενα. Τα ζωάκια αυτά ζουν κλεισμένα μέσα στα κλουβιά και η μόνη τους χαρά είναι όταν βλέπουν κόσμο. Για να ζήσουν λίγες όμορφες στιγμές. Να πάρουν μια αγκαλιά, ένα φιλί. Να βγουν να τρέξουν, να παίξουν.
Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου Samos Animal Welfare Association, όπως κάνουν κάθε μέρα, έτσι και αυτές τις γιορτινές θέλησαν να κάνουν παρέα στα ζωάκια του προσωρινού καταφυγίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Έτσι έβαλαν τα σκουφάκια του Άγιου Βασίλη και πήγαν επίσκεψη στους τετράποδους κατοίκους του καταφυγίου, οι οποίοι τρελάθηκαν από τη χαρά τους.
Εκτός από έξτρα λιχουδιές τα σκυλάκια πήραν πολλές αγκαλιές, πολλά χάδια και πολλή αγάπη. Έπαιξαν μαζί τους και φωτογραφήθηκαν με αυτά.
Και όλα αυτά με μία ευχή. Η νέα χρονιά να τα βρει σε σπίτια και όχι στο καταφύγιο. Είναι η καλύτερη ευχή που μπορείς να κάνεις για αυτές τις ψυχές.
Τα υπέροχα αυτά πλάσματα, θα τα δείτε και στις φωτογραφίες, είναι έτοιμα για το νέο τους σπίτι. Αν θέλετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα από αυτά, μη διστάσετε. Επικοινωνήστε με τους εθελοντές του Σωματείου:
Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου Samos Animal Welfare Association

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο