Έτοιμο σε λίγο καιρό το πρώτο πάρκο σκύλων του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

από Μυρτώ Τζώρτζου
Το δικό τους πάρκο αναψυχής θα έχουν σε λίγες μέρες τα σκυλιά στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα, κάτι που υπήρξε δημόσια δέσμευση της νυν δημοτικής αρχής και του δημάρχου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου.
Το πάρκο αυτό βρίσκεται στην οδό Δωδεκανήσου, είναι σε ειδικά περιφραγμένο χώρο με τάπητα και χώμα, βρύσες, καλαθάκια, κατάλληλο φωτισμό, αλλά και ξύλινες κατασκευές για τους τετράποδους φίλους μας. Ο χώρος μάλιστα έχει χωριστεί σε δύο μέρη, ένα για μεγαλόσωμα και έναν για πιο μικρόσωμα σκυλάκια.
Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά:
«Το δημοτικό πάρκο σκύλων πρόκειται να γίνει ένας ιδανικός χώρος για τους τετράποδους φίλους μας. Περιφραγμένος και ασφαλής. Πρόκειται για μία ακόμη δέσμευση της δημοτικής μας αρχής που γίνεται πράξη. Οι εργασίες υλοποιούνται από την τεχνική μας υπηρεσία υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Λύσσανδρου Γεωργαμλή. Μάλιστα μου δίνεται σήμερα η ευκαιρία να αποκαλύψω πως ο κ. Γεωργαμλής αναζήτησε και έχει ήδη βρει αντίστοιχο χώρο και στη Νέα Φιλαδέλφεια! Όπως καταλαβαίνετε και όπως συνηθίζω να λέω… η δουλειά για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην όμορφη πόλη μας συνεχίζεται σε κάθε τομέα αρμοδιότητάς μας».
Η είσοδος στο πάρκο θα είναι φυσικά ελεύθερη για όλους τους κηδεμόνες ζώων συντροφιάς ενώ οι κανόνες λειτουργίας του θα αναρτηθούν στην είσοδο του πάρκου.
Ένας καλαίσθητος αλλά και ασφαλής χώρος για την καθημερινή βόλτα των ζώων συντροφιάς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο