Φαρμακείο στην Άνδρο αγαπάει και φροντίζει αδέσποτες γατούλες- Που ποζάρουν και στο φακό

από Μυρτώ Τζώρτζου
Με χαρά μαθαίνουμε για ένα ακόμα κατάστημα που αγαπάει τα ζωάκια και το δείχνει έμπρακτα. Είναι πραγματικά από τα θέματα που μας δίνουν πολλή χαρά και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας.
Τα περισσότερα δυστυχώς μαγαζιά δεν είναι φιλικά στα αδέσποτα. Αυτό το γνωρίζουμε. Όμως δεν είναι λίγα εκείνα που όχι απλά δεν τα θέλουν αλλά δείχνουν και άσχημη συμπεριφορά απέναντί τους. Δεν θέλουν με τίποτα να βρίσκονται ούτε έξω από αυτά αλλά ούτε και εκεί γύρω. Και στην κυριολεξία τα καταδιώκουν με το γνωστό κλασικό “ξου”.
Όμως αυτό που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και γίνεται όλο και πιο έντονο και μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι όλο και περισσότερα μαγαζιά και επιχειρήσεις ανοίγουν τις πόρτες τους για αυτά. Και μάλιστα τα έχουν μέσα υιοθετώντας τα. Προσωπικά δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να μπαίνω σε ένα μαγαζί και να με καλοδέχεται ένα ζωάκι. Όμως καταλαβαίνω και σέβομαι αυτούς που δεν νιώθουν έτσι. Δεν δέχομαι όμως να τους φέρονται άσχημα και να τα κυνηγούν, με άσχημο συχνά τρόπο.
Έτσι βλέπουμε, από ανάρτηση της Neli Papadimitriou, ότι υπάρχει ένα φαρμακείο στο νησί της Άνδρου, στη χώρα ( Αριστοτέλης Διαπούλης) που αγαπάει και φροντίζει γατούλες. Στη φωτογραφία που ακολουθεί βλέπουμε μία από αυτές. Τροφαντούλα και πανέμορφη ποζάρει στο φακό και πραγματικά έχει πολλή πλάκα.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο