Φοβερός γατούλης συνοδεύει κάθε μέρα το κοριτσάκι της οικογένειας για να πάρει το σχολικό

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όταν η 6χρονη κόρη της Jessica Leatherman ξεκίνησε να πηγαίνει στο Δημοτικό, θα έπρεπε να περπατάει λίγο από το σπίτι της μέχρι εκεί που θα έκανε στάση το σχολικό για να το πάρει. Δεν ήταν όμως μόνη. Είχε μαζί της τον καλύτερο συνοδό.

Ποιος ήταν αυτή η συνοδός; Ο υπέροχος και πανέξυπνος ασπρόμαυρος γάτος της οικογένειας Craig που είναι αναμφισβήτητα ο φύλακας-άγγελός της.

Ο Craig διασώθηκε από καταφύγιο. Η οικογένεια τον είδε σε μια γιορτή υιοθεσίας που γινόταν το 2019 και αποφάσισε να τον πάρει και να τον βγάλει από το κλουβί του καταφυγίου όπου ζούσε αρκετούς μήνες.

Ο γάτος δεν φοβάται τίποτα. Ούτε τα αυτοκίνητα, ούτε τις βροχές ή τους κεραυνούς. Καθημερινά συνοδεύει τη μικρή στο λεωφορείο και περιμένει μέχρι αυτό να έρθει. Και μένει μέχρι το λεωφορείο να εξαφανιστεί. Δεν αφήνει τη μικρή από τα μάτια του.

Μερικές φορές μάλιστα οι δυο τους πηγαίνουν λίγο νωρίτερα για να παίξουν. Και όταν το κοριτσάκι ανεβαίνει στο σχολικό, ο φοβερός και τρομερός Craig επιστρέφει πίσω στο σπίτι του περιμένοντάς το φυσικά να γυρίσει.

Η μητέρα της μικρής θα πει: «Όταν το έκανε για πρώτη φορά, πιστέψαμε ότι δεν θα το ξανακάνει. Και όμως του έγινε ρουτίνα και κάθε πρωί κάνει το ίδιο. Είναι σαν να θεωρεί ότι αυτός πρέπει να το κάνει αυτό. Και το θεωρώ πολύ γλυκό. Και έτσι έχει γίνει γνωστός στη γειτονιά. Είναι μια διασημότητα. Τον ξέρουν όλοι και ειδικά τα παιδιά.

Ο Craig, όπως αναφέρει η μητέρα του κοριτσιού, δεν κάνει μόνο αυτό. Είναι συνεχώς δίπλα στη μικρή όταν διαβάζει, όταν παίζει και όταν κοιμάται. Είναι σαν να θέλει να την προστατέψει.

«Πολλοί άνθρωποι, βλέποντας τα βίντεο που ανεβάζουμε, στα οποία είναι η μικρή και αυτός λένε ότι είναι σαν παππούς που πηγαίνει το εγγονάκι του μέχρι το σχολικό. Ένας παππούς που όλοι θα θέλαμε να είχαμε», προσθέτει η Jessica.

TIKTOK/CRAIG_THE_CAT

TIKTOK/CRAIG_THE_CATTIKTOK/CRAIG_THE_CAT

Πηγή: The Dodo

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο