Γιώργος Μαυρίδης: Πέθανε η αγαπημένη όλων μας σκυλίτσα του Μόλυ- “Καλό ταξίδι Πριτζηπέσσα μου”

από Μυρτώ Τζώρτζου
Η υπέροχη σκυλίτσα Μόλυ του παρουσιαστή και tattoo artist Γιώργου Μαυρίδη, που όλοι αγαπήσαμε, δεν υπάρχει πια. Δυστυχώς, όπως ο ίδιος ενημέρωσε, μέσω των social media, η Μόλυ όλων μας “έφυγε” σε άλλους κόσμους, σε ηλικία 15 ετών.
Ο Γιώργος δεν αναφέρει, προς το παρόν, την αιτία θανάτου της αλλά καταλαβαίνουμε ότι στα 15 του ένα σκυλάκι συνήθως πεθαίνει από γηρατειά.
Η Μόλυ ήταν, όπως ο ίδιος έχει πει, η σύντροφος της ζωής του. Τον ακολουθούσε παντού, ακόμα και στα ταξίδια που έκανε για τις ανάγκες των διάφορων τηλεοπτικών εκπομπών του. Ήταν μια σκυλίτσα-σταρ, που όλοι λατρέψαμε. Δίπλα του τις ατελείωτες ώρες που έκανε τατουάζ στο στούντιό του στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στις διακοπές του στη Χαλκιδική, δίπλα του τη μέρα που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, δίπλα του στα καλά αλλά και στα άσχημα.
“Τη Μόλυ την έχω πιο ψηλά από πάρα πολλούς ανθρώπους και ίσως θα ήταν ένα από τα μοναδικά πράγματα που δεν θα άλλαζα με τίποτα στη γη. Ο σκύλος είναι ο καλύτερος ακροατής, σε νιώθει πραγματικά”, έχει πει ο ίδιος.
Ο Γιώργος έχει άλλο ένα σκυλάκι, την επίσης γνωστή Τσίχλα. Η Τσίχλα κακοποιήθηκε βάναυσα τον πρώτο καιρό της ζωής της από κάποιον επικίνδυνο στην Ξάνθη, ο οποίος ποτέ δεν βρέθηκε.
Καλό σου ταξίδι υπέροχη Μόλυ. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

👁‍🗨O Γιώργος Μαυρίδης κάνει γυμναστική μαζί με τη… Μόλυ! 
Διαβάστε και αυτά:
Ο Γιώργος Μαυρίδης κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με βοηθούς τη Μόλυ και την Τσίχλα – Petpet.news
Ο Γιώργος Μαυρίδης τρώει πίτσα παρέα με τη μικρή Τσίχλα από την Ξάνθη και την όμορφη Μόλυ – Petpet.news
Γιώργος Μαυρίδης, Μόλυ και Τσίχλα πουλάνε το περιοδικό “Σχεδία” στη Θεσσαλονίκη – Petpet.news
Ο Γιώργος και οι γυναίκες του- Η μικρούλα από την Ξάνθη και η πιο μεγάλη, η Μόλυ – Petpet.news
Βάφοντας τα νύχια της Μόλυς – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο