Γυναίκα φροντίζει σπίτι της 158 ανάπηρες γατούλες που βρήκε σε δρόμους της Ινδονησίας

από Μυρτώ Τζώρτζου

H 42χρονη Violetta Noor ζει στο Πεκανμπάρου, στη Σουμάτρα της Ινδονησίας, και είναι παιδοψυχολόγος. Εκτός όμως από τα παιδιά, η Noor λατρεύει και τα ζωάκια, ειδικά τις γάτες.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Η Noor είναι ένας σπάνιος άνθρωπος, που η ιστορία της έχει συγκινήσει αμέτρητους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Από μικρή στενοχωριόταν πολύ όταν έβλεπε κάποιο τραυματισμένο ζώο και προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για να το βοηθήσει.

Μεγαλώνοντας αποφάσισε να γίνει η καλή νεράιδα όλων των πλασμάτων που έχουν ανάγκη. Έτσι έκανε το σπίτι της καταφύγιο τραυματισμένων γάτων. Και το ονόμασε Violetta’s Rescue. Το καταφύγιο αυτό ήδη έχει 158 γάτες. Δίπλα της είναι πάντα ο σύζυγός της, ο Pulsiamitra, ο οποίος τη στηρίζει απόλυτα σε αυτό που κάνει.

Γατούλες χτυπημένες, κακοποιημένες, ανάπηρες, τυφλές, άρρωστες, όλες έχουν μια θέση σε αυτό τον μικρό παράδεισο. Τις γάτες αυτές η Noor μαζεύει από το δρόμο και κάνει τα πάντα για να γίνουν καλά. Αυτές που δεν μπορεί να επιβιώσουν έξω έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσουν στο σπίτι της με αγάπη και ζεστασιά.

Η ίδια θα πει: “Ραγίζει η καρδιά μου όταν βλέπω αυτά τα υπέροχα πλάσματα χτυπημένα και εγκαταλελειμμένα στους δρόμους να βασανίζονται χωρίς κανείς να τους δείχνει συμπόνια. Από τυφλές μέχρι ανάπηρες, οι γάτες αυτές περιθάλπτονται και ζουν στο σπίτι μου. Πάντα με τη βοήθεια κτηνιάτρων που είναι δίπλα μας και μας παρέχουν ό,τι χρειαζόμαστε. Και φυσικά και με τη βοήθεια όλων αυτών των ανθρώπων από όλες τις χώρες του κόσμου που μας στηρίζουν και μας βοηθάνε οικονομικά. Είναι τόσες πολλές οι ανάγκες που διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο