ΕΛΛΑΔΑ/ 2020
Κομοτηνή: Συνέλαβαν τον ηλικιωμένο που χτυπάει συνέχεια αδεσποτάκια επειδή δεν τα θέλει

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ένα πάλι δυσάρεστο γεγονός κακοποίησης αδέσποτου ζώου συνέβη στην Κομοτηνή αυτές τις μέρες. Το περιστατικό ανέβασαν οι Φίλοι αδέσποτων Κομοτηνής και έχει να κάνει με έναν ηλικιωμένο που χτυπάει με με κοντάρι σκούπας και μαγκούρα αδέσποτα που δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.
Αυτές τις μέρες χτύπησε ένα κουταβάκι που κάποιος παράτησε στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει, στην οδό Εγνατίας. Στο ζωάκι είχαν αφήσει νερό και φαγητό, κάτι που εξαγρίωσε τον ηλικιωμένο, ο οποίος άρχισε να το χτυπάει με μανία. Παρά τις φωνές από τους ανθρώπους που τον είδαν, εκείνος συνέχισε και μάλιστα το έκανε να πάει στο δρόμο για να το χτυπήσει αυτοκίνητο. Και πραγματικά λίγο έλειψε να το χτυπήσει αυτοκίνητο, το οποίο σταμάτησε εγκαίρως.
Σύμφωνα με ανθρώπους που τον έχουν δει, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο, καθώς όταν δει αδέσποτο, το εξαγριώνει με τη μαγκούρα του, όπως έκανε πάλι αυτές τις μέρες. Το ζώο, που έβαλε αυτή τη φορά στο μάτι, ούρλιαζε από τους πόνους και έφυγε μακριά.
Οι μάρτυρες έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία και ειδοποίησαν τους εθελοντές των Φίλων Αδέσποτων Κομοτηνής https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%91%CE%B4%CE%AD%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%AE%CF%82-171686916724681/?epa=SEARCH_BOX  . 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εργαζόταν παλιά στα σώματα ασφαλείας.

 

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Margaret 10 Ιουλίου, 2020 - 5:16 μμ

Εγώ πιστεύω απόλυτα ότι δεν θα τιμωρηθεί ποτέ του, αλλά αντίθετα θα περάσει απολύτως απαρατήρητο το περιστατικό. Καλησπέρα και καλή συνέχεια του προγράμματός σας!!

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο