Μια υπέροχη ιστορία υιοθεσίας θα αναφέρουμε σε αυτό το κείμενο. Μια υιοθεσία δύο μικρών κουταβιών που έζησαν στις πρώτες στιγμές της ζωής τους την απίστευτη βαρβαρότητα που έχουν μερικοί συνάνθρωποί μας. Που για να λέμε την αλήθεια δεν είναι μερικοί αλλά πολλοί.
Για καλή τους τύχη τα έσωσε μια κυρία και μίλησε με τους εθελοντές της φιλοζωικής, οι οποίοι τα ανέλαβαν. Δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να τα αφήσουν στη μοίρα τους.
Οι εθελοντές στη Λιβαδειά αναφέρουν για το περιστατικό αυτό:
“Αυτά που πέρασαν τα μικρά δεν άφησαν ασυγκίνητο άλλη μια φορά τον Σωτήρη, τον ιδιοκτήτη του κινηματογράφου Παναθήναια (Μαυρομιχάλη 165, Νεάπολη Αθήνα), που, παρόλο ότι ήταν η εποχή που είχε εργασίες στον σινεμά, ενόψει ανοίγματος, θέλησε να τα φιλοξενήσει μέχρι να υιοθετηθούν!! Πόσα ευχαριστώ να πούμε σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο;; Πόσα;;
Καθώς κανονίζαμε μεταφορά, μας ήρθε ένα μήνυμα από τη Δήμητρα και την υπέροχη οικογένειά της ότι θέλουν να υιοθετήσουν τον μικρό!!! Δεν μας ρώτησαν κιλά, ούτε ράτσα ούτε τίποτα, ήθελαν μόνο τον ένα για πάντα κοντά τους. Έτσι τα μικρά κατέβηκαν Αθήνα, το ένα σπίτι του και το άλλο στο σινεμά του Σωτήρη!!
Εκεί χάρη στον Σωτήρη και στις γνωριμίες του, από στόμα σε στόμα, είδε τη μικρή μας η Χριστίνα, ένα υπέροχο κορίτσι, την ερωτεύτηκε και την πήρε κοντά της. Ούτε αυτή την ένοιαζε κιλά.. ράτσα κλπ… μόνο να την πάρει!!!!!!
Άλλες δύο ψυχούλες χάρη στην αλυσίδα αγάπης και βοήθειας είναι ασφαλής κι ευτυχισμένες!!!
Σωτήρη σε ευχαριστούμε πολύ για όλα
Δήμητρα και Χριστίνα σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και σας ευχόμαστε καλή ζωή γεμάτη αγάπη
Δύο πλάσματα, δύο αθώες ψυχές που μας κοιτούσαν μέσα στα μάτια και δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε τα δάκρυά μας, σκεπτόμενοι τι τέλος θα είχαν αν δεν εντοπίζονταν έγκαιρα…”
Εμείς ευχόμαστε καλή ζωή να έχουν με πολλές βόλτες, χάδια και αγκαλιές. Μπράβο στους εθελοντές που τα έσωσαν και σε όλους που βοήθησαν.