Ωραιόκαστρο: Ένα κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτου έχει γίνει ο παράδεισος για αδέσποτες γάτες

από Μυρτώ Τζώρτζου
Όταν βλέπουμε φωτογραφίες από καταστήματα που φροντίζουν αδέσποτα ζωάκια, γεμίζουμε με πολλή χαρά. Και ευτυχώς είναι πλέον αρκετά και σε όλη την Ελλάδα. Σιγά σιγά ο κόσμος αλλάζει συμπεριφορά και καταλαβαίνει ότι μπορεί να συνυπάρξει χωρίς κανένα πρόβλημα με τα ζώα. Τα οποία θα του δώσουν αγάπη και χαρά. Με αντάλλαγμα λίγο φαγητό, νερό και κάποια χαδάκια.
Εμείς, όσο μπορούμε, θα προβάλλουμε αυτά τα μέρη ώστε ο κόσμος να τα στηρίζει. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε ανθρώπους που βοηθούν ζώα. Γιατί, για να είμαστε ειλικρινείς, τα περισσότερα μαγαζιά δεν είναι φιλικά προς τα αδέσποτα. Συχνά μάλιστα τα διώχνουν από έξω.
Ένα λοιπόν pet friendly μαγαζί, για το οποίο μαθαίνουμε από τη Maria Bruce, είναι το κατάστημα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ΜΠΕΤΟΣ ΕΠΕ. Εδώ είναι στην κυριολεξία ο παράδεισος της γάτας.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπουμε πολλά ευτυχισμένα φουντωτά τετράποδα να ξαπλώνουν μέσα, στα πιο απίθανα μέρη, με τα κρεβατάκια τους και όλες τις ανέσεις τους. Αμέριμνα και χωρίς να ενοχλούν κανέναν. Η απόλυτη ευτυχία.
Μπράβο στους ανθρώπους του καταστήματος αυτού για την ευαισθησία και την αγάπη τους σε αυτά τα πλάσματα που τόσο έχουν την ανάγκη μας.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο