Νίκαια: Δεν τα κατάφερε ο Σωτήρης, ο σκυλάκος που βρέθηκε παρατημένος στο βουνό, τυφλός και μεγάλος σε ηλικία

από Μυρτώ Τζώρτζου

Άσχημα είναι τα νέα δυστυχώς για τον τυφλό και μεγάλο σε ηλικία σκυλάκο Σωτήρη, τον οποίο βρήκαν πριν από λίγες μέρες εθελοντές παρατημένο και μόνο του σε άσχημη κατάσταση στο βουνό στη Νίκαια.

Όπως μαθαίνουμε από την ομάδα Φοβισμένα αδεσποτάκια Νεάπολης ο σκυλάκος πέθανε, κάτι που δείχνει ότι ήταν άρρωστος και πιθανόν για αυτό παρατήθηκε. Όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι πέθανε σε αγκαλιά και όχι μόνος του.

Ο κανισάκος είχε βρεθεί στις αρχές του μήνα στο βουνό και οι εθελοντές είχαν γράψει:

«Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε ένα τοσοδά πλάσμα, παρατημένο και μόνο του στο βουνό, να γυρίζει γύρω από τον εαυτό του; Αυτό το τρομαγμένο κανισάκι βρέθηκε από εθελόντρια στο βουνό, την ώρα που είχε πάει για τάισμα. Είναι αρσενικότυφλόατσιπάριστοαστείρωτο και πάνω από 7 ετών. Μπορείτε να μπείτε στη θέση του;»

Το ζώο είχε μεταφερθεί σε κτηνιατρείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και να εξεταστεί. Στη συνέχεια έγινε έκκληση για φιλοξενία. Και βρέθηκε μια γυναίκα να ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού της και την αγκαλιά της και να τον φιλοξενήσει μέχρι να βρει κάποιο μόνιμο σπίτι. Η χαρά όλων ήταν απερίγραπτη. Μια νέα ζωή ξεκινούσε για τον Σωτήρη. Μια ζωή που δεν θα ήταν μόνος του.

Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη καθώς ο σκυλάκος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Φαίνεται είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν φαινόταν με την πρώτη και μάλλον ήταν, όπως είπαμε,  η αιτία να τον εγκαταλείψουν.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο