Ντροπή: Κυνηγός σκοτώνει με τόξο άγρια ζώα και ποζάρει με αυτά περήφανος στο Facebook

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ονομάζεται Tim Wells, με το παρατσούκλι “Tim Wells Bow Hunter” https://www.facebook.com/TimWellsBowHunter/ και είναι από τους πιο γνωστούς κυνηγούς με βέλος στον κόσμο, με χιλιάδες fans. Ο Αμερικανός Wells θεωρεί τον εαυτό του ιδιαίτερα σπουδαίο και μάγκα και ποζάρει με χαμόγελα και περηφάνεια στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι που έχει δημιουργήσει στο YouTube. Ο λόγος; Επειδή σκοτώνει με βέλος άγρια ζώα στην Αφρική και ποζάρει μαζί τους για να δείξει τα κατορθώματά του και να πάρει δυστυχώς αμέτρητα likes από ομοίους του που τον θεωρούν ήρωα. Ήρωα έναν άνθρωπο που αφαιρεί χωρίς κανένα λόγο αθώες ψυχές και που φυσικά δεν παίζει επί ίσοις όρ0ις. Γιατί πηγαίνει με βέλος. Και αυτό όχι μόνο μαγκιά δεν είναι αλλά απόλυτη δειλία, απόλυτη ανανδρία. Κάποιες φορές μάλιστα, όπως δείχνει και ο ίδιος, πηγαίνει και με άλλα είδους όπλα.
Ο περήφανος κυνηγός, στα βίντεο που συχνά ανεβάζει, δείχνει πώς τα καταφέρνει, την τεχνική που χρησιμοποιεί, χλευάζοντας παράλληλα τα ζώα που πηγαίνει να σκοτώσει. Οι λόγοι που το κάνει είναι δύο. Από τη μία να δείξει τις ικανότητές του και από την άλλη να εκπαιδεύσει επίδοξους κυνηγούς με βέλος ώστε να μπορέσουν και εκείνοι να κάνουν κάτι ανάλογο. Και φυσικά κάτω από τις φωτογραφίες των “κατορθωμάτων” του, τα σχόλια είναι αποθεωτικά.
Βέβαια, για να πούμε την αλήθεια, δεν είναι όλα τα σχόλια καλά για αυτόν. Υπάρχουν και φιλοζωικές οργανώσεις αλλά και άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα, οι οποίοι γράφουν την αντίρρησή τους σε όλα αυτά και συχνά τον “στολίζουν” με διάφορα. Εκείνος δε απτόητος. Όπως άλλωστε όλοι οι κυνηγοί. Και όχι μόνο απτόητος αλλά έχει λανσάρει διάφορα πράγματα με την υπογραφή του, όπως ρούχα και βέλη, τα οποία φυσικά είναι προς πώληση. Και πωλούνται με μεγάλη ευκολία αποφέροντάς του κέρδος, ουδόλως ευκαταφρόνητο. Από όλα αυτά έχει δημιουργήσει μια τεράστια περιουσία.
Εκτός από αυτά κάνει συχνά ομιλίες για αυτό, ενημερώνει τους fans του για ό,τι νέο σε βέλος ή σε όπλο κυκλοφορεί, και γενικώς έχει κάνει όλο αυτό μια τεράστια μπίζνα.
Ας θαυμάσουμε λοιπόν και εμείς την “ανδρεία”, την οποία παρουσιάζει σε σειρά και αμερικανικό κανάλι με πρωταγωνιστή τον ίδιο.
Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com
  

 

Tim Wells Monster Bucks Up

https://statsmash.com/calculator/tim-wells-bow-hunter-net-worth

tps://www.facebook.com/TimWellsBowHunter/videos/571361960243664/UzpfSTI1NjIwODQ2Nzg0MDk5MjozMTU2NjkwOTc3NzkyNzEy/

https://slockmaster.com/?fbclid=IwAR0MdKKrFIx9xQ-OJLX04Wj92pci-ymy3LFNQAHH-0GLRSm-w_e5HK6aPmQ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο