Ο δήμος Αλεξανδρούπολης έδωσε στους εθελοντές τροφές για τα αδέσποτα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Την ώρα που τα πάντα δυσκολεύουν στη ζωή μας και η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι γεγονός, η σκέψη των ανθρώπων που φροντίζουν τα ζώα είναι συνέχεια σε αυτά. Τα αδέσποτα δυστυχώς, όπως πάντα, βρίσκονται σε ανάγκη. Η ανάγκη όμως για επιβίωση είναι ακόμα μεγαλύτερη αυτόν τον καιρό.

Οι εθελοντές προσπαθούν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν. Η ανακοίνωση του Υφυπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου για να μεριμνήσουν οι Δήμοι για τα αδέσποτα είναι κάτι πολύ θετικό. Το κατά πόσο οι δήμοι θα ανταποκριθούν σε αυτό θα το δούμε. Υπάρχουν όμως κάποιοι που ξεκίνησαν να παρέχουν τροφές για τα αδέσποτα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης που διένειμε, σε συνεργασία με την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης, 100 σακιά ξηράς τροφής στους εθελοντές φιλόζωους του Δήμου για τη σίτιση των αδέσποτων σκύλων.

Η διάθεση των τροφών έγινε βάσει λίστας διανομής με όλα τα στοιχεία των εθελοντών και την περιοχή που ταΐζουν. Παραδόθηκαν στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου.

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Αλεξανδρούπολης στις Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Ο δήμος Αλεξανδρούπολης έδωσε στους εθελοντές τροφές για τα αδέσποτα – My Blog 24 Απριλίου, 2020 - 4:13 μμ

[…] (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11&appId=1599113760134736'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); petpet.news […]

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο