Ο γιος του David Bowie προσπαθεί να βρει σπίτι σε ένα σκυλάκι που έχει το όνομα και τα μάτια του πατέρα του

από Μυρτώ Τζώρτζου

“Μπορούμε να γίνουμε ήρωες…αν βοηθήσουμε να υιοθετηθεί αυτός ο σκύλος” ήταν η φράση που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο γιος του David Bowie, Duncan Jones, αυτές τις μέρες που είναι η επέτειος θανάτου αλλά και τα γενέθλια του πατέρα του.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου

Ο 45χρονος Duncan είδε στο διαδίκτυο τον τριών χρόνων σκύλο με το όνομα Bowie και με μάτια που μοιάζουν με αυτά του πατέρα του και αποφάσισε να τον βοηθήσει για τη μνήμη του.

Το 2,5 ετών σκυλάκι, ράτσας Lurcher και Collie, βρίσκεται στο καταφύγιο Dogs Trust Bridgend της κωμόπολης Bridgend της Ουαλίας.

Ο Duncan Jones είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός. Γεννήθηκε στις 30 Μαϊου 1971 στο Λονδίνο και είναι το μοναδικό παιδί του David Bowie και της πρώτης του γυναίκας, της Αμερικανο-κύπριας Angie Barnett Bowie. Η μητέρα του, πρώην μοντέλο, ηθοποιός και δημοσιογράφος, είναι ζευγάρι από το 1993 με τον 50χρονο Michael Gassett και έχει μαζί του ένα παιδί. Έχει επίσης και μια κόρη από προηγούμενη σχέση της με το μουσικό της πανκ Andrew Lipka, γνωστό ως Drew Blood.

Όσο για το σκυλάκι, Bowie, μήπως να το υιοθετούσε ο ίδιος;

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο