Ο Μίμης Δομάζος και η κόρη του Πόπη πήγαν τροφές στο καταφύγιο του Δήμου Αθηναίων και υιοθέτησαν εικονικά αδεσποτάκι

από Μυρτώ Τζώρτζου
Η στήριξη της Ακαδημίας του ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζου στα αδέσποτα ζώα είναι γνωστή. Πρόκειται για την πρώτη δωρεάν ακαδημία ποδοσφαίρου που έχει φιλοζωικό χαρακτήρα. Παιδιά από 5 έως 16 ετών προπονούνται δωρεάν από το μεγαλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Μίμη Δομάζο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν; Να προσφέρουν ξηρή τροφή, κονσέρβες ή ό,τι άλλο θέλουν για τα αδεσποτάκια.
Αυτές τις μέρες ο Μίμης Δομάζος και η κόρη του, δημοτική σύμβουλος, Πόπη Δομάζου, φίλοι αγαπημένοι και υποστηρικτές όλων των ζώων που έχουν ανάγκη, επισκέφτηκαν το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Αθηναίων Αστική Πανίδα Δήμου Αθηναίων – Animal Welfare Department City of Athens για να δώσουν στα ζώα που ζουν εκεί τροφές αλλά και όσα έχουν φέρει τα παιδιά της Ακαδημίας.
Και έγινε και η πρώτη εικονική υιοθεσία καθώς γνώρισαν έναν υπέροχο σκυλάκο, που τον βάφτισαν Wembley, τον οποίο αποφάσισαν να τον αναλάβουν εικονικά μέχρι να βρει το μόνιμο σπίτι του.
Είμαστε δίπλα στην τεράστια αυτή προσπάθεια που κάνουν στο Δήμο Αθηναίων, δίπλα σε όλη την ομάδα, δίπλα στην Εντεταλμένη Σύμβουλο και Υπεύθυνη για τα ζώα Σεραφίνα Αβραμίδου, δίπλα στην Προϊσταμένη του τμήματος Αστικής Πανίδας Μάτζυ Μορφέτα. Δώσε αγάπη. Υιοθέτησε ένα αδέσποτο”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ακαδημίας του Μίμη Δομάζου.
Όποιος ενδιαφέρεται για τον μικρό Wembley μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα: 📞 2103239201/202
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Αικατερινη Γρυπαρη 26 Ιουλίου, 2021 - 3:14 μμ

Μπραβο στον κ.Μαυριδη κ στον κ.Δομαζο συγχαρητήρια για τις δράσεις σας που ανακουφίζουν τα ζωάκια που λατρεύουμε κ εμείς !!

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο