Οι εθελοντές της Alma Libre έπιασαν τη γατούλα που περιφερόταν στη Νίκαια με σπασμένο ποδαράκι σε σήψη

από Μυρτώ Τζώρτζου
Άλλη μια ιδιαίτερα δύσκολη αλλά επιτυχημένη διάσωση έκανε η ομάδα διάσωσης ζώων, Alma Libre Alma Libre – Hellenic Animal Rescue, η οποία έσωσε μια γατούλα, στη Νίκαια, που βρισκόταν σε μεγάλη ανάγκη.
Την είδαν μια μέρα φευγαλέα. Σε άθλια κατάσταση με το πόδι άσχημα σπασμένο αναζητούσε απελπισμένα φαγητό. Και μετά εξαφανίστηκε για καιρό.
Ώσπου την είδαν ξανά. Και πάλι φευγαλέα. Να έρχεται και να χάνεται τα χαράματα.
Η εθελόντρια της ομάδας Elen Konte άρχισε να την ψάχνει. Η γατούλα είχε μεγάλη ανάγκη και έπρεπε να βρεθεί. Μαζί με τον φίλο Christos Solakian την εντόπισαν. Ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σηψαιμίας. Πιάστηκε με ασφάλεια. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην κλινική Ίασις Ζώων. Αναγκαστικά έπρεπε να γίνει χειρουργείο ακρωτηριασμού. Πραγματοποιήθηκε και ήταν επιτυχές.
Η γατούλα θα έχει την απαραίτητη περίθαλψη αλλά και πολλή αγάπη από την ομάδα.
Η Alma Libre Alma Libre – Hellenic Animal Rescue είναι μια νέα ομάδα διάσωσης που έχει κάνει ήδη πολλές και δύσκολες διασώσεις ζώων, τα οποία ήταν καταδικασμένα.
Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει στα έξοδα της κλινικής και την αποθεραπεία της γατούλας της Νίκαιας, μπορεί να μιλήσει με τα προφίλ των εθελοντών που παρόλες τις αντιξοότητες την ανέλαβαν.
Ntina Gkonta | Facebook
Christos Solakian | Facebook

Διαβάστε επίσης

2 σχόλια

Skyman Mentalist 9 Φεβρουαρίου, 2022 - 3:24 μμ

Η γνώση είναι μαγική δύναμη!

Reply
Μυρτώ Τζώρτζου 19 Φεβρουαρίου, 2022 - 1:57 πμ

Ακριβώς!

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο