Μυτιλήνη: Τα κατάφερε και περπάτησε ο σκυλάκος που βρέθηκε στο δρόμο με κατάγματα, χτυπημένος από αυτοκίνητο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Τα αυτοκίνητα είναι ο νούμερο 1 κίνδυνος των αδέσποτων. Πολλά ζώα χτυπιούνται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα. Τα περισσότερα παθαίνουν ακαριαία. Άλλα είναι τόσο σοβαρά χτυπημένα που μένουν ανάπηρα. Υπάρχουν και εκείνα που είναι πιο τυχερά που παρά το χτύπημα, δεν παθαίνουν κάτι. Λίγα όμως είναι αυτά.
Ένα τέτοιο σκυλάκι, όπως μαθαίνουμε από την  Κιβωτος, Μυτιληνη – Kivotos, Mytilene, Greece, είναι και ο Μαρίνος. Ένα αδεσποτάκι, που βρέθηκε 4 μηνών στην Αγία Μαρίνα Μυτιλήνης, σακατεμένο από αυτοκίνητο. Τον χτύπησαν και τον παράτησαν, όπως γίνεται σχεδόν πάντα. Είχε κάταγμα βραχιόνιου, κάταγμα κνήμης, σε αριστερό πρόσθιο και αριστερό οπίσθιο πόδι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σηκωθεί όρθιο και να περπατήσει.
Οι εθελοντές της Κιβωτού το ανέλαβαν. Ο Μαρίνος, τον ονόμασαν έτσι γιατί βρέθηκε στην Αγία Μαρίνα, χρειάστηκε εξειδικευμένο χειρουργείο. Τα πράγματα ήταν δύσκολα για αυτόν. Αλλά πήγαν όλα καλά. Και το χειρουργείο και η αποθεραπεία του. Με πολλή αγάπη και πολλή φροντίδα ο σκυλάκος ξαναπερπάτησε. Και είναι έτοιμος πλέον για υιοθεσία. Πρόκειται για ένα πολύ γλυκό πλάσμα που θα γίνει περίπου 12 κιλά. Το μόνο που ζητάει είναι η αγάπη.
Αν κάποιος θέλει να ανοίξει το σπίτι του για αυτόν, μπορεί να επικοινωνήσει με την Κιβωτό Κιβωτος, Μυτιληνη – Kivotos, Mytilene, Greece. Ο μικρούλης τον περιμένει.

(20+) Facebook

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο