Πέθανε ο ψηλότερος σκύλος του κόσμου- Ο αγαθός γίγαντας (βίντεο, εικόνες)

από Μυρτώ Τζώρτζου

Πριν από μερικά χρόνια είχαμε κάνει ένα αφιέρωμα σε έναν διαφορετικό και υπέροχο σκύλο. Τον υπέροχο Freddy, το πιο ψηλό σκυλί στον κόσμο. 

Ο εντυπωσιακός Freddy, ο αγαθός γίγαντας, όπως τον έλεγαν, ζούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο και ήταν ένας Μεγάλος Δανός που κατείχε τον τίτλο του ψηλότερου σκύλου στον κόσμο. Πόσο ήταν το ύψος του; Δύο μέτρα και 20 εκατοστά. Η κηδεμόνας του, η 41χρονη Claire Stoneman, από το Έσσεξ, ήταν εντελώς αφοσιωμένη σε αυτόν αλλά και στην αδερφή του Fleur. Τα δύο αυτά σκυλιά της στοίχιζαν μάλιστα πάνω από 10 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Τα λάτρευε όμως σαν παιδιά της.

Ο Feddy ήταν 4 ετών και είχε μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, κάτι που είχε κάνει ιδιαίτερα περήφανη τη μαμά του Claire. Η ίδια μάλιστα είχε πει: “Είναι και τα δύο μου σκυλιά σαν παιδιά μου. Αφού δεν έχω παιδιά, έχω αυτά τα δυο σκυλιά. Το τεράστιο κρεβάτι μου το μοιράζομαι με τον Freddy. Θα ήθελα να κάνω σχέση αλλά ο σύντροφός μου θα πρέπει να δεχτεί τα τεράστια σκυλιά μου”.

Δυστυχώς λέμε ήταν γιατί αναφερόμαστε στο παρελθόν. Ο Freddy αυτές τις μέρες πέθανε. 😪 Η Claire είναι πολύ λυπημένη. “Δεν μπορώ να σταματήσω το κλάμα  Ήταν η ζωή μου. Ο λόγος για να ζω. Η χαρά μου, ο εκνευρισμός μου, η ευτυχία μου και η απόλυτη στενοχώρια μου”.

Σύμφωνα με το American Kennel Club, οι μολοσσοί ζουν γενικά οκτώ με δέκα χρόνια, με ελάχιστους να φτάνουν την ηλικία των 12 ετών.  petpet.news

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το μοναδικό αυτόν σκύλο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο