Ψάχνει σπίτι ο Φρίξος με τα γλυκά ματάκια που δεν τον ήθελαν άλλο και τον παράτησαν στο ΔΙΚΕΠΑΖ

από Μυρτώ Τζώρτζου
Η εγκατάλειψη ενός ζώου που ζει στο σπίτι μας είναι κάτι πολύ σκληρό και οδυνηρό για το ίδιο το ζώο που από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεται σε ένα άγνωστο και επικίνδυνο περιβάλλον. Και το ότι δεν καταλαβαίνει που λένε κάποιοι, για να κρύψουν την ενοχή τους φυσικά, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Έχετε δει παρατημένο ζώο; Τα μάτια του μιλάνε από μόνα τους. Η θλίψη είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.
Και όμως πολλά ζώα, αμέτρητα θα λέγαμε, εγκαταλείπονται κάθε στιγμή. Ακόμα και αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, κάποια ζώα χάνουν το σπίτι τους . Όχι μόνο στη χώρα μας αλλά σε όλον τον κόσμο.
Ένα τέτοιο άτυχο ζώο είναι και ο Φρίξος. Ο Φρίξος πριν από ένα μήνα παραδόθηκε στο ΔΙΚΕΠΑΖ. Σύμφωνα με κάποιους τον άφησε ένας ηλικιωμένος κύριος. Κανείς δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες τις εγκατάλειψής του και ίσως δεν έχουν πια και σημασία.
Σημασία έχει ότι ο σκυλάκος είχε σπίτι και τώρα δεν έχει. Φιλοξενείται προσωρινά αλλά είναι δύσκολο να μείνει πολύ. Το ΔΙΚΕΠΑΖ θα τον έβγαζε στο δρόμο.
Αρχικά ήταν λίγο φοβισμένος αλλά πλέον κουνάει ουρίτσα και απολαμβάνει ήδη τις βόλτες. Κάνει τις ανάγκες του έξω και είναι ο ορισμός του καναπεδάτου σκύλου!
Αν θέλετε αυτόν τον όμορφο αλλά άτυχο σκυλάκο, στείλτε μήνυμα στη σελίδα των εθελοντών που προσπαθούν να του βρουν σπίτι Make it Pawsible.
ΦΡΙΞΟΣ:
• Ηλικία: 6 ετών
• Μέγεθος: μεσαίο, 13 κιλά
• Στειρωμένος, υγιής, εμβολιασμένος
• Θα δοθεί εντός Αττικής

💌 Επικοινωνία με τη σελίδα Make it Pawsible

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο