Σε σπίτι φιλοξενίας βρίσκεται η μικρή σκυλίτσα που βρέθηκε στην Αίγινα πεταμένη στα σκουπίδια με σύρμα στο λαιμό

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δυστυχώς τα περιστατικά κακοποίησης με θύματα τα ζώα δεν έχουν τέλος. Καθημερινά μαθαίνουμε ιστορίες απίστευτης βαρβαρότητας από συμπολίτες μας που δείχνουν όλο τους το μίσος σε αυτά τα αδύναμα πλάσματα.

Με ένα τέτοιο απάνθρωπο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι εθελοντές του σωματείου Προστασία Ζώων Αίγινας-Αγκιστρίου Προστασία Ζώων Αίγινας-Αγκιστρίου, οι οποίοι, μετά από τηλεφώνημα, πήγαν και έκπληκτοι είδαν σε ένα δρόμο της Πέρδικας, στην Αίγινα, πεταμένη στα σκουπίδια μια μικρή ζωντανή σκυλίτσα, της οποίας είχαν βάλει και σύρμα στο λαιμό.

Το περιστατικό φυσικά σοκάρει. Φυσικά δεν μπορούσαν να την αφήσουν εκεί. Την πήραν και την πήγαν σε κτηνιατρείο όπου την περιέθαλψαν και της έγιναν οι κατάλληλες εξετάσεις. Όλοι ευχόμαστε να είναι καλά και η περιπέτειά της να έχει τέλος.

Την ονόμασαν Mirracle. Ποιος θέλησε να τη σκοτώσει με τέτοιο βάναυσο τρόπο; Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί ο δράστης. Οι εθελοντές κάνουν έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι να μιλήσει. Δεν γίνεται σε έναν τόσο μικρό τόπο να μην έχει δει τίποτα κανείς. Θα το ξαναπούμε ακόμα μια φορά. Μιλήστε, μην κάνετε πως δεν γνωρίζετε. Η σιωπή είναι συνενοχή.

Η γλυκιά Mirracle βρίσκεται ήδη σε σπίτι φιλοξενίας.

Το βίντεο από τη διάσωση:

(20+) Facebook

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο