Σέρρες: Θυμάστε το τρίποδο γατάκι που είχε βρεθεί εγκλωβισμένο σε λεβητοστάσιο; Δείτε το στο νέο του σπίτι

από Μυρτώ Τζώρτζου
Τα καλύτερα νέα μαθαίνουμε από το Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ για το γατάκι που πριν από λίγες μέρες βρέθηκε εγκλωβισμένο σε λεβητοστάσιο στις Σέρρες. Το μικρούλι στάθηκε διπλά τυχερό γιατί, εκτός του ότι διασώθηκε, βρήκε και το παντοτινό του σπίτι.
Το μωράκι είχε εντοπίσει τυχαία σε λεβητοστάσιο η εθελόντρια Γιώτα Κεχαγιά να κλαίει σπαρακτικά. Μέσα στη νύχτα κατέβηκε, βρήκε την καταπακτή αλλά το γατάκι είχε κρυφτεί από φόβο. Έτσι δεν κατάφερε να το πιάσει.
Μαθαίνοντας το περιστατικό οι εθελοντές έστησαν μια ολόκληρη επιχείρηση για να μπορέσουν να το απεγκλωβίσουν. Την επόμενη μέρα, όπως αναφέρει ο ΦΟΣ, και με τη βοήθεια του έμπειρου Σάκη Ζλάτκου, τοποθετήθηκε παγίδα μήπως πιαστεί. Και ευτυχώς για αυτό πιάστηκε. Ήταν εξαντλημένο από την πείνα και γεμάτο γράσα.
Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί. Οι εθελοντές, μόλις το έπιασαν, είδαν ότι είχε τρία ποδαράκια. Μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο διάσωσης της οργάνωσης, έκανε μπάνιο και έγινε μια προσπάθεια να αφαιρεθεί το γράσο που είχε στο σωματάκι του.
Και τα νέα, όπως είπαμε στην αρχή, είναι ευχάριστα για τη μικρή Whisper, όπως την ονόμασαν. Η νέα της μαμά, η Μαρία, είχε δει από την πρώτη στιγμή τη δημοσιοποίηση του συμβάντος και θέλησε να την υιοθετήσει. Έτσι και έγινε. Η Whisper, μπορεί να πέρασε μια άσχημη περιπέτεια, αλλά τώρα βρίσκεται σε σπίτι και ξαπλώνει χαλαρή και ευτυχισμένη.
Μπράβο σε όλους που βοήθησαν να σωθεί η μικρή. Μπράβο και στη νέα μαμά της που την αγάπησε και της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο