Η σκυλίτσα του ηθοποιού Zac Efron που έσωσε από pet shop γιατί πήγαινε για ευθανασία επειδή δεν είχε πουληθεί

από Μυρτώ Τζώρτζου

Με τη λεζάντα #adoptdontshop παρουσίασε πριν από περίπου ένα χρόνο στους fans του στο Instagram o γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Zac Efron το νέο…τετράποδο μέλος της οικογένειάς του.

Επρόκειτο για μια πανέμορφη σκυλίτσα, τη Maca, ράτσας ημίαιμο Pitbull, η οποία βρισκόταν στο pet shop Bark n’ Bitches στο Λος Άντζελες και πήγαινε για ευθανασία επειδή δεν την είχε αγοράσει κανείς.

Ο 31χρονος ηθοποιός σε επίσκεψή του στο pet shop είδε τη σκυλίτσα και τη λυπήθηκε. Σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να φύγει αφήνοντάς την πίσω, καθώς είναι γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα.

Και ενώ η αρχική πρόθεσή του ήταν να τη φιλοξενήσει προσωρινά, τελικά η Maca του έκλεψε την καρδιά και αποφάσισε να την κρατήσει ο ίδιος και να της χαρίσει μια υπέροχη ζωή.

Ο Efron, του οποίου ο αγαπημένος σκύλος είχε πεθάνει πριν από δυο περίπου χρόνια, κάτι που είχε κάνει γνωστό επίσης από το social media, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα θέματα που έχουν να κάνουν με τις ευθανασίες, προτρέποντας συχνά τον κόσμο να μην αγοράζει ζώα αλλά να υιοθετεί.

Κείμενο: Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο