Σταρ που μετά το χωρισμό τους “σκοτώθηκαν” για την επιμέλεια των σκύλων τους

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα από τα προβλήματα που πρέπει να επιλύσουν μεταξύ άλλων οι πρόσφατα διαζευγμένοι Johnny Depp και Amber Heard είναι το ποιος θα πάρει τα δυο σκυλάκια τους, Pistol και Boo, με τα οποία έμεναν μαζί. Και πριν προλάβετε να αντιδράσετε, ένα θα σας θυμίσουμε: Ότι όλα συμβαίνουν στο μαγικό κόσμο του Hollywood. Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα η όμορφη Heard θέλει να κρατήσει τον Pistol, δώρο της πρώην της Tasya van Ree αλλά ο 54χρονος Johnny αρνείται κάτι τέτοιο καθώς θέλει και τα δυο. Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα και σε άλλα γνωστά ζευγάρια του Hollywood που χώρισαν στο παρελθόν.

KRISTEN STEWART ΚΑΙ ROBERT PATTINSON: Το πρώην ζευγάρι δεν χώρισε και με τον καλύτερο τρόπο. Όταν μάλιστα έφτασε η στιγμή να μιλήσουν για τα δυο υιοθετημένα σκυλάκια τους, Bear και Bernie, τα πράγματα ξέφυγαν. Τελικά τα σκυλάκια πήρε ο πρωταγωνιστής του “Twilight”.

untitled

 

BRITNEY SPEARS ΚΑΙ KEVIN FEDERLINE: Μετά τη μάχη των παιδιών, την οποία κέρδισε η Britney, ήρθε η επόμενη μάχη των κατοικίδιων. Εδώ κέρδισε o Kevin.

e56d93d2d9dd1dd0d78a877539ba1e05

 

KIRSTEN DUNST ΚΑΙ JAKE GYLLENHAAL: Το ζευγάρι χώρισε το 2004 με μεγάλους τσακωμούς για το ποιος θα πάρει τον σκύλο τους, τον Atticus. Τελικά τον πήρε ο ηθοποιός.

1002

 

JENNIFER LOVE HEWITT ΚΑΙ ROSS McCALL: Τα πρωτοσέλιδα του 2009 δεν σταματούσαν να γράφουν για τη διαμάχη των δύο για το ποιος θα πάρει το σκυλάκι τους Mona, ράτσας μπόξερ. Τελικά το πήρε o McCall.

jenniferlovehewittrossmccallwalkingtheir_6qpj76uizxl

 

 

DREW BARRYMORE ΚΑΙ TOM GREEN: Το ζευγάρι χώρισε το 2001 μετά από μόλις 6 μήνες γάμου. Και οι δυο ήθελαν να πάρουν το αγαπημένο τους λαμπραντόρ Flossie, που τους είχε σώσει όταν το σπίτι τους είχε πάρει φωτιά. Τελικά το πήρε η ηθοποιός. Η Flossie πέθανε το 2010 σε ηλικία 16 ετών.

drew-barrymore-600

 

TIGER WOODS ΚΑΙ ELIN NORDEGREN: Κατά τη διάρκεια του διαζυγίου τους έγιναν μυθικοί καβγάδες για τα πάντα. Ένας από αυτούς ήταν και για τα τρία κατοικίδιά τους. Τελικά έκαναν τη μοιρασιά,  δύο εκείνη, ένα εκείνος, και πήγε ο καθένας σπίτι του.

master

 

HUGH HEFNER ΚΑΙ CRYSTAL HARRIS: Όταν το 2011 διέλυσαν τον αρραβώνα τους άρχισαν να τσακώνονται για το ποιος θα πάρει το σκυλάκι τους, Charlie. Ο Mr Playboy είπε στη Harris ότι αν ήθελε να κρατήσει το πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι που της είχε δώσει και την Bentley, θα κρατούσε εκείνος το σκύλο. Και ενώ αρχικά εκείνη συμφώνησε μετά άλλαξε γνώμη. Βέβαια το ζευγάρι τα ξαναβρήκε, παντρεύτηκε το 2012 οπότε τα προβλήματα σταμάτησαν.

Octogenarian Playboy founder Hugh Hefner poses with his bride Crystal Harris and dog Charlie at their New Year Eve wedding at the Playboy Mansion in Beverly Hills, California in this handout photo taken on December 31, 2012. Hefner briefly swapped his iconic silk pajamas for a tuxedo to marry Harris, the one-time "runaway bride" who followed through this time at the New Year's Eve wedding. The couple tied the knot more than a year after their planned 2011 wedding was scuttled when Harris got cold feet. REUTERS/Elayne Lodge/PEI/Handout (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT MEDIA TPX IMAGES OF THE DAY) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS. NO ARCHIVES. NO SALES ORG XMIT: SIN102

MELANIE GRIFFITH ΚΑΙ ANTONIO BANDERAS: Άλλο ένα ζευγάρι που έκανε μυθικούς καβγάδες για τη επιμέλεια των κατοικιδίων του. Η ηθοποιός θέλησε να κρατήσει και τα τρία, τον Elliot, ένα ημίαιμο τεριέ και τα δύο ημίαιμα λαμπραντόρ, Arlo και Mickey Finn. Τελικά αποφάσισαν να τα έχουν και οι δύο, που σημαίνει ότι τα κρατούν εναλλάξ.

antoniobanderasmelaniegriffithwalkingii5cv9n4dhil

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο