Ο Daniel Craig, μια Aston Martin και πολλά σκυλάκια λαμπραντόρ

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός Daniel Craig, η εταιρεία αυτοκινήτων Aston Martin και μερικά πανέμορφα λευκά σκυλάκια λαμπραντόρ συνέπραξαν σε ένα διαφορετικό βίντεο με φιλανθρωπικό σκοπό.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (petpetmag@gmail.com)

Ο 49χρονος James Bond σχεδίασε ο ίδιος μια Aston Martin, την οποία θα κερδίσει ένας από τους ανθρώπους που, μέσω στη διαδικυακής φιλανθρωπικής πλατφόρμας Omaze, θα συνεισφέρει οικονομικά στο φιλανθρωπικό οργανισμό United Nation Mine Service. Επιπλέον ο τυχερός θα περάσει και μια μέρα μαζί με το γνωστό ηθοποιό. Ο United Nation Mine Servce έχει σημαντική δράση σε ανθρωπιστικά θέματα, κυρίως σε περιοχές που έχουν πληγεί από πόλεμο. Η σημαντική συνεισφορά του έχει να κάνει με την αποναρκοθέτηση των εμπόλεμων ζωνών μετά από πολέμους ώστε να μην υπάρχουν και άλλα θύματα.

Στο βίντεο ο Craig παρουσιάζει το πολυτελές αυτοκίνητο αλλά και τους μαλλιαρούς φίλους του, που είναι μικρά υπέροχα σκυλάκια λαμπραντόρ, και κάνει λόγο για την αξία της ζωής. Και καθώς τελειώνει το βίντεο και όλο και περισσότερα σκυλάκια εμφανίζονται στην οθόνη, ο ηθοποιός θα πει: “Η μεγαλύτερη αξία είναι το νούμερο από ζωές που μπορούμε να σώσουμε υποστηρίζοντας τον United Nations Mine Action Service”.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο