Τουρκία: Πιστός σκυλάκος περίμενε 5 μέρες έξω από την πόρτα νοσοκομείου τον κηδεμόνα του που νοσηλευόταν μέσα (EIKONEΣ)

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δεν είναι τυχαίο όταν λέμε ότι ο σκύλος είναι ο πιο πιστός σύντροφος του ανθρώπου. Όποιος έχει σκύλο το γνωρίζει αυτό καλά. Αλλά ακόμα και όσοι δεν έχουν, κάποιες ιστορίες απόλυτης αφοσίωσης σκύλων στους κηδεμόνες τους θα τις έχουν ακούσει.

Μια τέτοια ιστορία έκανε αυτές τις μέρες το γύρο του διαδικτύου και μας προκάλεσε συγκίνηση. Πρόκειται για τον όμορφο σκυλάκο Boncuk (Bon-DJUK), όνομα που σημαίνει χάντρα, ο οποίος ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον αγαπημένο του κηδεμόνα, Κεμάλ Σεντουρκ, σε νοσοκομείο της Τραπεζούντας, πριν από λίγες μέρες, στις 14 Ιανουαρίου.

Ο πιστός Boncuk περίμενε έξω από την πόρτα του νοσοκομείου για μέρες μέχρι να πάρει εξιτήριο ο άνθρωπός του. Όπως ανέφερε η κόρη του Σεντούρκ, η Εινούρ, πήρε τον σκύλο στο σπίτι της, αλλά εκείνος έφευγε και πήγαινε να κάτσει έξω από το νοσοκομείο. 😓

Την περασμένη Τετάρτη συνάντησε επιτέλους για λίγο το άρρωστο αφεντικό της, τον οποίο οι υγειονομικοί τον έβγαλαν έξω με καροτσάκι για να τον δει.

Όπως είπε ο Σεντούρκ, ο σκύλος είναι πολύ δεμένος μαζί του. Αλλά και εκείνου του έλειπε επίσης αφάνταστα. O Σεντούρκ έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο 5 μέρες μετά επιστρέφοντας στο σπίτι του, μαζί με το αγαπημένο του κατοικίδιο, το οποίο δεν σταματούσε να του δείχνει τη χαρά του..😘

DHA via AP

 AP

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο