Βόλτα με τα σκυλάκια της λίγο πριν γεννήσει

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όμορφη, χαμηλών τόνων, ταλαντούχα και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων, η ηθοποιός Amanda Seyfried είναι από τις αγαπημένες μας σταρ. Η 31χρονη, η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί εθεάθη αυτές τις μέρες να πηγαίνει βόλτα τα αγαπημένα της σκυλάκια σε δρόμο του Δυτικού Hollywood στο Λος Άντζελες.

 από τη Μυρτώ Τζώρτζου (myrto1@hotmail.com)

Ντυμένη με ένα ριγέ φαρδύ φόρεμα ASOS, αξίας 25 ευρώ και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Seyfried έδειχνε ιδιαίτερα ήρεμη και λαμπερή. Η πρωταγωνίστρια του “Mamma Mia” είναι αρραβωνιασμένη με τον 40χρονο Αμερικανό τηλεοπτικό ηθοποιό, γνωστό για το ρόλο του ως Matt Short στο sitcom “Life in Pieces”, Thomas Sadoski. Είναι επίσης μέλος της Best Friends Animal Society, ενός οργανισμού που μάχεται κατά της θανάτωσης των ζώων στα καταφύγια, κάτι που είναι γνωστό ότι γίνεται στην Αμερική αλλά και σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Η ηθοποιός καλεί τον κόσμο να συμμετέχει και να συνεισφέρει οικονομικά στη διάσωση αυτών των ζώων. “Οι αριθμοί είναι πολύ σκληροί. Εννέα χιλιάδες ζώα, σκυλιά και γάτες, ευθανατώνονται καθημερινά στα αμερικανικά καταφύγια. Τέσσερα εκατομμύρια κάθε χρόνο” έχει πει σε συνέντευξή της.

Το Best Friends Animal Society με το σύνθημα Save Them All δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό να βοηθήσει τα σκυλάκια και τις γάτες που βρίσκονται στα διάφορα καταφύγια να βρουν σπίτι και να αποφύγουν την ευθανασία.
H Seyfried γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 1985 στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών και ξεκίνησε την καριέρα της στην αμερικανική σοουμπίζ στα 11 της ως μοντέλο. Στα 15 της αποφάσισε να γίνει ηθοποιός κάνοντας κάποιες εμφανίσεις στις σειρές “As the World Turns” και “All My Children”. Το 2008 η εμφάνισή της στο μιούζικαλ “Mamma Mia” την έκανε γνωστή σε όλον τον κόσμο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο