Βρήκαν σκυλάκο με κομμένο και σάπιο πόδι στον Ασπρόπυργο- Έκκληση για βοήθεια από τους εθελοντές

από Μυρτώ Τζώρτζου
Με ένα ακόμα πολύ άσχημο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι το Σάββατο 10 Απριλίου οι εθελοντές της AnimAid AnimAid Animal Rescue, οι οποίοι έχουν κάνει μεγάλο φιλοζωικό έργο στην περιοχή του Ασπροπύργου. Η συγκεκριμένη περιοχή είναι γνωστή για τα αμέτρητα περιστατικά εγκατάλειψης και κακοποίησης ζώων. Τα περιστατικά που αναλαμβάνουν εκεί οι εθελοντές φιλόζωοι είναι από τα πιο δύσκολα περιστατικά που μπορεί να συναντήσει κάποιος.
Σε σε επίσκεψή της λοιπόν, σε καταυλισμό της περιοχής, σε αυτόν στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, εθελόντρια της ομάδας εντόπισε τον Βύρωνα, ένα σκυλάκο με κομμένο σάπιο πόδι.
Τα πράγματα δεν ήταν απλά. Το βλέμμα του ζώου άλλωστε τα έλεγε όλα. Ο Βύρων μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην κλινική με ένα σάπιο πόδι. Οι πληροφορίες από τον καταυλισμό λένε πως ήταν με κομμένο το πόδι τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Σάπιζε το πόδι του και μαζί και το κορμάκι του. Ήταν επίσης μέσα στα τσιμπούρια και φανερά υποσιτισμένος. Με άλλα λόγια αργοπέθαινε.
Δυστυχώς ο σκυλάκος είναι σοβαρά. Έχει πυρετό, οι φάλαγγες από το πόδι του λείπουν όλες και μέχρι και την ωμοπλάτη είναι γεμάτος φλεγμονές. Αυτό αποτρέπει το χειρουργικό του ακρωτηριασμό, όπως και επίσης ο χαμηλός του αιματοκρίτης.
Αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει αντιβιοτική αγωγή, αντιπυρετική και βιμπραμισίν. Όπως καταλαβαίνουμε ο Βύρων έχει να δώσει μεγάλη μάχη. Τα έξοδα θα είναι πολλά και οι άνθρωποι της AnimAid θα κάνουν τα πάντα για να τον σώσουν. Αυτό κάνουν για κάθε ζωάκι που βρίσκουν. Όμως χωρίς την βοήθειά μας δεν μπορούν να το κάνουν.
Όποιος θα επιθυμούσε να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθειά της με τον Βύρωνα μπορεί να το κάνει με τους εξής τρόπους:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,
ΙΒΑΝ: GR03 0172 0680 0050 6809 1612 897,
SWIFT-BIC:PIRBGRAA,
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ANIMAID ANIMAL RESCUE ΑΜΚΕ
Αιτιολογία: ΒΥΡΩΝ
Ή είτε μέσω Paypal: animaidrescue@gmail.com
AnimAid Animal Rescue
Ο άτυχος Βύρωνας την ώρα που τον βρίσκουν οι εθελοντές

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο