Βρήκε σπίτι ο ηλικιωμένος σκυλάκος που κάποιος πέταξε σε άθλια κατάσταση πριν δυο μήνες στη Γλυφάδα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Χριστούγεννα σε σπίτι θα κάνει ο σκυλάκος Λόρκα, ο οποίος βρέθηκε πριν από περίπου δυο μήνες παρατημένος σε δρόμο της Άνω Γλυφάδας και σε άθλια κατάσταση.

Ο Λόρκα, που τον βρήκαν μόνο του, μέσα στη βροχή, ήταν μεγάλος σε ηλικία και με σοβαρά προβλήματα υγείας. Τον βλέπετε άλλωστε στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Οι τζίβες μάλιστα που είχε του προκαλούσαν αφόρητους πόνους. Ήταν μόλις 4 κιλά και χωρίς τσιπάκι.

Αυτοί που τον πέταξαν στο δρόμο φυσικά και δεν βρέθηκαν. Όμως ο σκύλος, μέσα στην ατυχία του, στάθηκε τυχερός καθώς τον ανέλαβε ο ΣΠΑΖ, Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, ΣΠΑΖ, SPAZ Greece. https://www.facebook.com/SPAZGREECE/ ο οποίος έκανε τα πάντα για να τον βοηθήσει να ζήσει. Παράλληλα έψαχνε και σπίτι για να τον υιοθετήσει ώστε να περάσει το χρόνο που του απέμενε με αγάπη. Μετά από λίγο μεταφέρθηκε σε φιλοξενία.

Και τα νέα είναι ευχάριστα καθώς βρέθηκε οικογένεια να ανοίξει το σπίτι της και να τον κάνει μέλος της.

Δείτε την ανάρτηση του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, ΣΠΑΖ, SPAZ Greece https://www.facebook.com/SPAZGREECE/photos/a.566047343425900/2879976162032995/?type=3&theater

“Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Ξέρω ότι πολλοί λένε ότι δεν υπάρχεις, ότι είσαι ένα παραμύθι, ότι δεν τριγυρνάς στα σπίτια να μοιράζεις δώρα.
Δεν το πιστεύω ότι δεν υπάρχεις, διότι εγώ πήρα το δώρο μου. Μπορεί να μην είναι Χριστούγεννα ακόμα, μπορεί να μην είναι καν Πρωτοχρονιά, εγώ όμως ζω και θα ζήσω σε πείσμα αυτών που με παράτησαν στις αρχές Οκτωβρίου να πεθάνω στο δρόμο στη βροχή.

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Κάνε ό,τι μπορείς να βρουν και οι υπόλοιποι αδέσποτοι και άστεγοι τετράποδοι φίλοι μου, σκύλοι και γάτες, ένα ζεστό σπιτικό και μια σφιχτή αγκαλιά. Κάνε να μην υποφέρουν, κάνε να δίνει αγάπη ο κόσμος, να μην τους πετάνε στο δρόμο.

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Κάνε τον κόσμο να δίνει ευκαιρίες, ακόμα και σε μικρά γλυκά γερόντια, παππουδάκια, σαν εμάς.

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Δώσε οικογένειες. Σαν αυτή που απέκτησα εγώ.

Ο Λόρκα υιοθετήθηκε. Χιλιάδες ευχαριστούμε σε όλους για τη βοήθειά σας και στην οικογένεια Ο. που άνοιξε την καρδιά της.”

Ο Λόρκα, όταν βρέθηκε

Ο Λόρκα φέτος θα κάνει Χριστούγεννα σε ένα σπίτι που τον αγάπησε και θέλησε να του προσφέρει αγάπη, ζεστασιά και ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Αφήστε ένα Σχόλιο