Σέρρες: Ο Τσάρλυ πετάχτηκε αυτές τις μέρες ηλικιωμένος και τυφλός στο δρόμο- Ψάχνει ένα σπιτάκι να ζήσει όσο του μένει

από Μυρτώ Τζώρτζου
Για μια ακόμα θλιβερή εγκατάλειψη ενός ζώου μας πληροφορεί ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ.
Κάποιος συμπολίτης μας θεώρησε καλό να ξεφορτωθεί το ζώο του, τυφλό και σε μεγάλη ηλικία. Λόγω μάλιστα ηλικίας δεν είχε καθόλου δύναμη να περπατήσει.
Το ζώο βρέθηκε σε ημιθανή κατάσταση στο προαύλιο του 2ου Λυκείου Σερρών. Ενημερώθηκαν οι εθελοντές του ΦΟΣ και πήγαν στο σημείο. Ο σκυλάκος εγκαταλείφθηκε τη νύχτα και κάποιοι περαστικοί τον έβαλαν στο προαύλιο του σχολείου για να μην τον πατήσει αυτοκίνητο. Μια γειτόνισσα κάλεσε αστυνομία και δήμο αλλά δεν έγινε καμία κίνηση βοήθειας.
Και φυσικά για άλλη μια φορά οι εθελοντές ανέλαβαν να τον σώσουν. Ο υπερήλικος σκυλάκος μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος από την εθελόντρια Γιώτα Κ. Έκανε μπάνιο και έφαγε λίγο. Και φυσικά θα πάει στο κτηνιατρείο για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.
Οι εθελοντές του ΦΟΣ κάνουν έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι ώστε να ζήσει προστατευμένος όσο του μένει σε σπίτι. Να νιώσει αγάπη και θαλπωρή. Και να πεθάνει σε σπίτι και όχι στο δρόμο πεταμένος σαν σκουπίδι. Τον είπαν Τσάρλυ.
Όποιος επίσης θέλει να βοηθήσει με τα έξοδα κτηνίατρου διότι ο Σύλλογος έχει στην κυριολεξία γονατίσει από τα αμέτρητα περιστατικά που αναλαμβάνει ας το κάνει.
✅ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – Όνομα: Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών
Ο αριθμός τραπέζης είναι 766/203957-56
✔️ΙΒΑΝ GR0201107660000076620395756 ΚΩΔ .SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA
ή στο PayPal:
✅ ΕΤΕ-PayPal:✔️
Paypal: gr.filozoikosserron@gmail.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο