Υπέροχες εικόνες: Άντρας ταΐζει μωρό γατάκι σε τρένο της Νέας Υόρκης

από Μυρτώ Τζώρτζου
νεογέννητο γατάκι

Μια υπέροχη εικόνα ενός άντρα που ταΐζει ένα νεογέννητο γατάκι είναι ό,τι καλύτερο για να μας φτιάξει τη μέρα. Έτσι γίνεται με τις εικόνες που ακολουθούν, οι οποίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και κερδίζουν -δικαίως φυσικά- αμέτρητα likes.

Ψάξαμε και βρήκαμε την ιστορία που κρύβουν οι εικόνες αυτές, οι οποίες τραβήχτηκαν πριν από δύο περίπου χρόνια.

Ο άντρας στις φωτογραφίες είναι στη Νέα Υόρκη και βρίσκεται στο τρένο. Ένας άλλος επιβάτης, μια κυρία, η Gillian Rogers, η οποία τον συναντάει μένει κατάπληκτη με την εικόνα. Τον πλησιάζει και τον ρωτάει για το γατάκι που έχει στην αγκαλιά του και φροντίζει. Εκείνος της λέει ότι το βρήκε στο δρόμο, μόνο του, ανάμεσα σε δυο κτίρια. Αν το άφηνε εκεί, το μικρούλι δεν θα είχε καμία ελπίδα επιβίωσης. Έτσι το πήρε για να το σώσει. Μια ζεστή κουβερτούλα, λίγο γαλατάκι και μετά ένα ζεστό σπίτι. Τι περισσότερο να ήθελε το μωρό;

Η Rogers αναφέρει ότι ήταν τόσο συγκινημένη με όλο αυτό που δεν ρώτησε ούτε το όνομα του άντρα. Άλλωστε αυτό που είχε σημασία ήταν η πράξη, κάτι που δεν συναντάς και κάθε μέρα. Και μάλιστα σε μέσο μαζικής μεταφοράς. Υπέροχες εικόνες, υπέροχοι άνθρωποι που μας κάνουν να χαμογελάμε.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Εικόνες GILLIAN ROGERS

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο