Ζωγράφου: Κατάστημα έχει διασώσει γατούλες και τις έχει μέσα προστατευμένες

από Μυρτώ Τζώρτζου
Από την πρώτη στιγμή το petpet.news θεώρησε σημαντικό να προβάλλει κάποιους χώρους, είτε αυτοί είναι καταστήματα, είτε οτιδήποτε άλλο, οι οποίοι βοηθούν έμπρακτα τα αδέσποτα ζώα. Η αδέσποτη ζωή, όπως γνωρίζουμε, ενέχει αμέτρητους κινδύνους. Τα αδέσποτα τη μια μέρα ζουν, την άλλη εξαφανίζονται. Άλλωστε, όπως γνωρίζουμε, έχουν δυστυχώς μέσο όρο ζωής 2-3 χρόνια.
Επίσης όλοι ξέρουμε ότι οι περισσότεροι καταστηματάρχες δεν θέλουν τα αδέσποτα κοντά στο μαγαζί τους. Πόσο μάλιστα να τα έχουν και μέσα. Ο λόγος, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, είναι ότι ενοχλούν τους πελάτες. Και δυστυχώς αυτό δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.
Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Όλο και περισσότερα καταστήματα ανοίγουν τις πόρτες τους στα αδεσποτάκια, ειδικά το χειμώνα. Για να ζεσταθούν και να έχουν φροντίδα. Νερό και φαγητό. Να βρουν εκεί ένα καταφύγιο.
Ένα τέτοιο κατάστημα είναι και το Change your Home, όπως μαθαίνουμε από την Depy Vroho, το οποίο βρίσκεται στου Ζωγράφου.
Πρόκειται για ένα μαγαζί με πολύ ωραία αναπαλαιωμένα έπιπλα, το οποίο φιλοξενεί μέσα αδέσποτες γατούλες που έχουν διασωθεί. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι γάτες αράζουν μέσα, χαλαρές και στη ζέστη. Και απολαμβάνουν και τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι ιδιαίτερα φιλόζωος, με ενεργή φιλοζωική δράση στην περιοχή.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Οδυσσέας 19 Δεκεμβρίου, 2021 - 1:01 μμ

Μπράβο σας!!!Χίλια μπράβο είναι λίγα!!!

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο