Ο πιο ασφαλής χώρος για σκύλους στο Δήμο Περιστερίου

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένας χώρος για σκύλους που σίγουρα μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν γνωρίζει βρίσκεται στο Περιστέρι με πάνω από 5 στρέμματα έκτασης και δωρεάν για όλους όσους επιθυμούν να μπουν με το κατοικίδιό τους. Ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται πίσω από το ΚΥΒΕ Περιστερίου, μια ανάσα από τη Λεωφόρο Κηφισού, παραχωρήθηκε πριν από ένα χρόνο από το Δήμο Περιστερίου για τις αυξανόμενες ανάγκες των ανθρώπων που ψάχνουν χώρο για τα σκυλιά τους.

Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα ασφαλή και φιλικό χώρο για σκύλους που είναι περιφραγμένος παρέχοντας τη δυνατότητα στους κατόχους κατοικίδιων να τα βγάλουν καθημερινά εκεί για τη βόλτα τους 24 ώρες το 24ωρο.

Οι χώροι στάθμευσης έξω από το πάρκο σκύλων είναι άπλετοι και υπάρχει η ευχέρεια να τον επισκεφτούν αμέτρητοι συμπολίτες μας αφού η έκτασή του είναι ιδανική για πολλούς τετράποδους φίλους. Στο σημείο υπάρχουν δύο χώροι για μικρόσωμα και μεγαλύτερα σκυλιά ενώ η είσοδος στο πάρκο είναι δωρεάν και ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ζητήσει το κλειδί του χώρου από το περίπτερο που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο και να κάνει τη βόλτα του όποια ώρα της μέρας το επιθυμεί.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες θα δημιουργηθεί και δεύτερος χώρος σε άλλη περιοχή του Περιστερίου που θα μπορούν να επισκέπτονται οι ιδιοκτήτες σκύλων.

Πηγή: http://www.peristerinews.gr/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο