Οι Έλληνες εθελοντές κτηνίατροι βρέθηκαν (και) στο Λουτράκι

από Μυρτώ Τζώρτζου

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου 2017 η Ε.Δ.Κ.Ε (Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος) βρέθηκε στο όμορφο Λουτράκι, εκει όπου στειρώσαν, εμβολιάσαν κατά της λύσσας και τοποθέτησαν microchip σε 48 σκύλους και 10 γάτες.

Αυτή τη φορά, τις προσπάθειες παρακολούθησε και κατέγραψε η κάμερα του Alpha και συγκεκριμένα η εκπομπή των Γιώργο Μαυρίδη και Γιώργο Λέντζα “Στον Δρόμο” τους οποίους η Ε.Δ.Κ.Ε ευχαρίστησε θερμά για την επιλογή τους να προβάλουν το έργο της.

Με αρχηγό αποστολής τον Ιωάννη Μπάτσα, την ομάδα αποτελούσαν οι: Καναβός Θεόδωρος, Μπάτσας Στέφανος, Ιωάννης Λέκκας, Μαρία Μπελιβάνη, Μαρία Κοκλιώτη, Πέζαρος Παύλος, Ελπίδα Ευαγγελοπούλου, Μαριέττα Παύλου, Καρούζο Γεώργιο, Παυλόπουλο Νίκο, Μολυμπάκη Ευγενία, Ατταλίδου Πηγή, Μένη Μαρία και Διονύση Παθιάκη.

Οι Έλληνες Εθελοντές Κτηνίατροι εργάζονται αμισθί. Η βοήθεια όλων για την εξυπηρέτηση του σκοπού είναι ζωτική. Όσοι μέχρι σήμερα δεν γνωρίζετε τη δράση της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.edke.gr.

Όσοι πάλι θεωρείτε ότι η παρουσία της Ε.Δ.Κ.Ε είναι χρήσιμη, μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθειά και να βοηθήσετε και εσείς τα ζώα, στέλνοντας μήνυμα στο 54574 γράφοντας τη λέξη ΕΔΚΕ (Ελληνικά ή Λατινικά) με χρέωση 2,51 ευρώ, η μέσω paypal στους λογαριασμούς της ΕΔΚΕ.

_________________
Πηγή: http://www.edke.gr/

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο