Ένα φιλί για τη γυναίκα του μετά την ανακοίνωσή του ότι πάσχει ξανά από καρκίνο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Στην τηλεοπτική εκπομπή “Good Morning America” εμφανίστηκε αυτές τις μέρες ο γνωστός Αυστραλός ηθοποιός Hugh Jackman, ο οποίος μίλησε για τη νέα του ταινία “Logan” στην οποία πρωταγωνιστεί.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (petpetmag@gmail.com)

Πρόκειται για την τρίτη και τελευταία ταινία με πρωταγωνιστή τον Wolverine. Εδώ έχουμε να κάνουμε με το storyline των κόμικς με τίτλο “Logan”, όπου ένας γερασμένος και φανερά καταπονημένος Wolverine, με λιγοστές δυνάμεις και ικανότητες αυτοθεραπείας, προσπαθεί να σώσει ένα κορίτσι (Χ23) από τα χέρια του Boyd Holbrook (Narcos), που υποδύεται τον Donald Pierce. Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε μια post-apocalyptic βερσιόν της Αμερικής, όπου τους κυνηγούν οι κακοί της υπόθεσης, ονόματι “Reavers”.

Μετά τη συνέντευξή του 0 48χρονος ηθοποιός συνάντησε τη γυναίκα του Deborra-Lee Furness, με την οποία είναι παντρεμένος πάνω από 20 χρόνια. Το ζευγάρι, το οποίο είναι από τα πιο αγαπημένα του Hollywood, δεν δίστασε να δώσει μπροστά στις κάμερες ένα τρυφερό φιλί. Η 61χρονη μάλιστα Deborra είχε μαζί της και τα δυο τους σκυλάκια.

Ο Jackman πριν από λίγες μέρες ενημέρωσε τους fans του ότι αφαίρεσε ακόμα ένα καρκίνωμα από τη μύτη του. Η περιπέτειά του με τον καρκίνο έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα από το 2013 όταν παρατήρησε ένα παράξενο σημάδι στη μύτη του. Δεν έδωσε σημασία γιατί πίστευε ότι είχε χτυπήσει κάπου. Αργότερα άρχισε να ματώνει και πηγαίνοντας στον γιατρό, πληροφορήθηκε ότι πάσχει από καρκίνο του δέρματος. Από τότε έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις αφαιρέσεις καρκινωμάτων.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο