Ένα ζευγάρι, δυο σκυλάκια και ένα παλιό Volkswagen σε μια υπέροχη ιστορία

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα ζευγάρι Ολλανδών, δυο υπέροχα σκυλάκια και ένα παλιό φορτηγάκι Volkswagen είναι οι πρωταγωνιστές μιας από τις πιο όμορφες ιστορίες των τελευταίων ημερών.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (petpetmag@gmail.com)

Ο 33χρονος Jeroen Bosman, ιδιοκτήτης εταιρείας και η 31χρονη Hedwig Wiebes, δημοσιογράφος freelancer ξύπνησαν ένα πρωί και αποφάσισαν να αλλάξουν τη ζωή τους. Πούλησαν το διαμέρισμά τους στο Άμστερνταμ, αγόρασαν ένα 32 χρόνων βανάκι μάρκας Volkswagen Westfalia Joker με μια τέντα, πήραν τα δυο τους σκυλάκια, τον Tommie και τον Olaf και ξεκίνησαν για την περιπέτεια της ζωής τους. Ένα ταξίδι χωρίς πρόγραμμα και χωρίς κανένα πλάνο.

Από το Άμστερνταμ πέρασαν στο Βέλγιο. Από εκεί στη Γαλλία και από εκεί στην Πορτογαλία. Από την Πορτογαλία πέρασαν στο Μαρόκο. Και το ταξίδι συνεχίζεται. Ο Jeroen, ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τη νέα του ζωή, θα πει: “Είμαστε κάτι σαν εργαζόμενοι νομάδες. Ταξιδεύουμε και παράλληλα εργαζόμαστε μέσω υπολογιστή. Έτσι μπορούμε και πληρώνουμε τα έξοδα του ταξιδιού. Όταν δεν θα έχουμε χρήματα, θα σταματήσουμε. Τα σκυλιά τρελαίνονται με το ταξίδι και τις ατελείωτες βόλτες στις ερημιές. Αυτός ο τρόπος ζωής είναι μεγάλη ελευθερία. Έχουμε δει τόσα ηλιοβασιλέματα τους τελευταίους μήνες που δεν τα έχουμε δει σε όλη μας τη ζωή”.

Το ζευγάρι σκοπεύει να περάσει το καλοκαίρι του στη Βρετανία. Πότε θα τελειώσει η περιπέτεια αυτή: “Δεν έχουμε κάνει κανένα σχέδιο. Αν κάποιος θέλει να μας προτείνει κάτι, μπορεί να το κάνει”, θα πουν και οι δύο.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες από τα ταξίδια τους.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο